Με την υπογραφή του μεγάλου σκόρερ

Το «φονικό όπλο» του Ολυμπιακού που ακούει στο όνομα Ελ Αραμπί ξεμπούκωσε! Και μάλιστα με τον πιο εμφατικό τρόπο, με ένα γκολ για πολλά… Όσκαρ, ανάλογο της μεγάλης του κλάσης.

Με την υπογραφή του μεγάλου σκόρερ

Τελικά το έχει στο αίμα του ο Μαρτίνς να βάζει παίκτες από τον πάγκο και να του παίρνουν τα παιχνίδια, ακόμη κι αν η ομάδα του δεν είναι απόλυτα έτοιμη. Κι αυτό έχει να κάνει με το πολύ ποιοτικό ρόστερ των «ερυθρολεύκων» και οποιοσδήποτε ποδοσφαιριστής με μια ατομική του ενέργεια μπορεί να αλλάξει τη ροή του αγώνα. Με τον Αστέρα ήταν οι Φορτούνης και Μασούρας που μπήκαν από τον πάγκο και άνοιξαν την άμυνα της Τρίπολης.

Χθες ήταν η σειρά του Ραντζέλοβιτς και του Ελ Αραμπί να μπουν και να ανοίξουν τη γραμμή «Μαζινό» της Ομόνοιας. Κι επειδή η ιστορία επαναλαμβάνεται, να θυμίσουμε ότι πέρσι στο πρώτο ματς των πλέι οφ κόντρα στην Κράσνονταρ έπαιξε ο Ραντζέλοβιτς κι έγειρε την πλάστιγγα για εκείνο το θριαμβευτικό 4-0, ενώ ο Ελ Αραμπί ήταν εκείνος που καθάρισε στη ρεβάνς. Και μια ο λόγος για τον Μαροκινό που σκόραρε μετά από 8 παιχνίδια, αξίζει να πούμε πως ήταν εκείνος:

-Που με δικά του γκολ στη Ρωσία έστειλε τον Ολυμπιακό στους ομίλους του Τσάμπιονς Λιγκ.

-Που με δικό του γκολ επί του Ερυθρού Αστέρα έστειλε τον Ολυμπιακό στους «32» του Γιουρόπα Λιγκ.

-Που με δικό του γκολ στο φινάλε του αγώνα με την Άρσεναλ στο «Εμιρέιτς» έστειλε τους «ερυθρόλευκους» στους «16» της διοργάνωσης.

-Που ουσιαστικά βάζει την ομάδα του με το… ενάμισι πόδι στους ομίλους του Τσάμπιονς Λιγκ! Τι άλλο να του ζητήσει κανείς…