«Ο Ολυμπιακός προχωράει για την απόκτηση του Ιβανίλντο Φερνάντες»

Σύμφωνα με πορτογαλικά δημοσιεύματα, ο Ολυμπιακός κινεί τις διαδικασίες για την απόκτηση του Ιβανίλντο Φερνάντες από τη Σπόρτινγκ Λισαβόνας.

«Ο Ολυμπιακός προχωράει για την απόκτηση του Ιβανίλντο Φερνάντες»

Όπως αναφέρει η O' Jogo, ο 24χρονος κεντρικός αμυντικός έχει κεντρίσει το ενδιαφέρον του Πέδρο Μαρτίνς, ο οποίος επιθυμεί να τον πάρει στον Ολυμπιακό.

Στο ίδιο δημοσίευμα αναφέρεται ότι υπάρχει ενδιαφέρον και από άλλες ομάδες, αλλά οι ερυθρόλευκοι έχουν προβάδισμα για την απόκτηση του.

Πέρα από τον Ολυμπιακό, ενδιαφέρον για τον Ιβανίλντο Φερνάντες, έχει εκφράσει και η Φορτούνα Ντίσελντορφ, η οποία όμως επιθυμεί τον δανεισμό του με οψιόν αγοράς.

Σύμφωνα με την O' Jogo, ο Ολυμπιακός είναι διατεθειμένος να τον κάνει δικό του άμεσα, καταβάλλοντας ένα ποσό της τάξης 4.000.000 - 5.000.000 ευρώ.

Ο 24χρονος Πορτογάλος κεντρικός αμυντικός είναι εκτός πλάνων και η Σπόρτινγκ δεν έχει σκοπό να τον χρησιμοποιήσει ούτε την επόμενη σεζόν.

Ο Φερνάντες δεν έχει κάνει ποτέ το ντεμπούτο του με την ανδρική ομάδα της Σπόρτινγκ και έχει παραχωρηθεί τρεις φορές δανεικός. Ο πρώτος του δανεισμός ήταν το 2018 τη Μορεϊρένσε, το 2019 πήγε στην Τραμπζονσπόρ, ενώ τον Ιανουάριο του 2020 πήγε στη Ρίζεσπορ.