Ολυμπιακός: Πρόταση 5 εκατ. ευρώ από Άραβες για τον Ενκουντού

Γερό μπάσιμο ομάδας από τη Σαουδική Αραβία για την απόκτηση του Ενκουντού από τη Μπεσίκτας, ο οποίος είναι μεταγραφικός στόχος του Ολυμπιακού.

Ολυμπιακός: Πρόταση 5 εκατ. ευρώ από Άραβες για τον Ενκουντού

Ο Ζορζ-Κέβιν Ενκουντού είναι ένας από τους ποδοσφαιριστές που βρίσκονται στη λίστα του Ολυμπιακού για τα άκρα της επίθεσης του. Ο 25χρονος Γάλλος είναι πολύ ψηλά στις προτιμήσεις των Πειραιωτών και συγκεκριμένα είναι μία από τις σημαντικές εναλλακτικές αν δεν προχωρήσει του Μπουφάλ.

Πρόκειται, ωστόσο για μία τρομερά δύσκολη περίπτωση παρά το γεγονός ότι η Μπεσίκτας δεν τον υπολογίζει. Στην Τουρκία εδώ και λίγη ώρα υπάρχουν δημοσιεύματα σύμφωνα με τα οποία ο τουρκικός σύλλογος έχει δεχτεί επίσημη πρόταση από σύλλογο της Σαουδικής Αραβίας, η οποία είναι ύψους 5 εκατ. ευρώ.

Το όνομα της ομάδας που έχει κάνει την πρόταση για τον Ενκουντού δεν έχει γίνει γνωστό, αλλά στην Τουρκία μεταδίδουν πως πρόκειται για επίσημη προσφορά την οποία εξετάζει πολύ σοβαρά η Μπεσίκτας.

Το θέμα είναι πως ο τουρκικός σύλλογος έχει το 50% των δικαιωμάτων του ποδοσφαιριστή και το υπόλοιπο ανήκει στην Τότεναμ. Αυτό σημαίνει ότι σε περίπτωση που αποδεχτεί την πρόταση από τους Σαουδάραβες τότε τα μισά χρήματα θα μπουν στο ταμείο της αγγλικής ομάδας.

Εάν όντως ισχύουν αυτά τα ποσά και η Μπεσίκτας έχει στα χέρια της μία τόσο μεγάλη πρόταση τότε καταλαβαίνουμε ότι η περίπτωση του Ενκουντού δυσκολεύει αισθητά. Είναι και αυτός ένας λόγος που ο Μπρουμά της Αϊντχόφεν ανεβαίνει κι άλλο στη λίστα με τους εξτρέμ. Έχει προταθεί στον Ολυμπιακό, δεν είναι εύκολη υπόθεση, αλλά και αυτός είναι αρκετά ψηλά.