Ολυμπιακός: Ιβανίλντο Φερνάντες για αντί-Σεμέδο

Ο Ολυμπιακός "ψάχνεται" στην Πορτογαλία για να είναι έτοιμος σε ενδεχόμενο αποχώρησης του Ρούμπεν Σεμέδο και ο Ιβανίλντο Φερνάντες της Σπόρτινγκ είναι ένας υποψήφιος.

Ολυμπιακός: Ιβανίλντο Φερνάντες για αντί-Σεμέδο

Με τον Ρούμπεν Σεμέδο γίνεται χοντρό παιχνίδι όλες αυτές τις ημέρες. Η Μπενφίκα ασχολείται πολύ σοβαρά μαζί του, ενώ και ο ίδιος πιέζει με κάθε τρόπο για να αλλάξει φανέλα. Ο 27χρονος στόπερ είναι φευγάτος, ενώ ο Ολυμπιακός ετοιμάζεται για τη διάδοχη κατάσταση.

Ένας ποδοσφαιριστής που εξετάζεται από την ομάδα του Πειραιά είναι ο Ιβανίλντο Φερνάντες. Πρόκειται για κεντρικό αμυντικό που ανήκει στη Σπόρτινγκ Λισαβόνας και ο οποίος δεν βρίσκεται στα πλάνα της τεχνικής ηγεσίας. Το όνομα του έχει πέσει στο τραπέζι και εδώ και λίγες ώρες ήρθε η επιβεβαίωση και από την Πορτογαλία.

Η A Bola επιβεβαίωσε όλα όσα έχει γράψει ο ελληνικός Τύπος και πως ο ποδοσφαιριστής πράγματι απασχολεί τον Ολυμπιακό. Συγκεκριμένα μία τέτοια κίνηση μπορεί να γίνει είτε με δανεισμό είτε με αγορά. Ο 24χρονος Πορτογάλος κεντρικός αμυντικός είναι εκτός πλάνων και η Σπόρτινγκ δεν έχει σκοπό να τον χρησιμοποιήσει ούτε την επόμενη σεζόν.

Ο δανεισμός είναι η πιο προσιτή επιλογή για την περίπτωση του Ιβανίλντο Φερνάντες, αφού σύμφωνα με όσα αναφέρουν οι Πορτογάλοι η ομάδα της Λισαβόνας παραχωρεί τον παίκτη με ένα ποσό μεταξύ των 4 και 5 εκατομμυρίων ευρώ.

Ο Φερνάντες δεν έχει κάνει ποτέ το ντεμπούτο του με την ανδρική ομάδα της Σπόρτινγκ και έχει παραχωρηθεί τρεις φορές δανεικός. Ο πρώτος του δανεισμός ήταν το 2018 τη Μορεϊρένσε, το 2019 πήγε στην Τραμπζονσπόρ, ενώ τον Ιανουάριο του 2020 πήγε στη Ρίζεσπορ.