Ολυμπιακός: Το σίριαλ με τον Γκάρι Ροντρίγκες

Σε σίριαλ έχει εξελιχθεί το θέμα του Γκάρι Ροντρίγκες για τον Ολυμπιακό, ενώ στην Τουρκία μεταδίδουν πως οι Πειραιώτες εγκατέλειψαν αυτή τη μεταγραφή.

Ολυμπιακός: Το σίριαλ με τον Γκάρι Ροντρίγκες

Ακόμα παλεύει την υπόθεση του Γκάρι Ροντρίγκες ο Ολυμπιακός και λύση δεν έχει βρεθεί. Οι Πειραιώτες έχουν μπλέξει σε μία μεταγραφική ιστορία που από την πρώτη στιγμή ήξεραν ότι ήταν αρκετά μπερδεμένη και περίπλοκη. Ήδη έχουν περάσει αρκετές ημέρες και στον Πειραιά δίνουν τη μάχη τους.

Η Φενερμπαχτσέ φαίνεται να έχει διακόψει τον δανεισμό του ποδοσφαιριστή κάτι που σημαίνει ότι ο ποδοσφαιριστής γυρίζει στην Αλ Ιτιχάντ που έχει τα δικαιώματα του. Το τοπίο δεν είναι ξεκάθαρο και ο Ολυμπιακός δεν μπορεί να χάσει κι άλλο χρόνο με αυτή την ιστορία.

Αυτές τις ημέρες οι «ερυθρόλευκοι» είχαν επικεντρωθεί στον Εμβιλά, ενώ προτεραιότητα τους είναι και ο αριστερός μπακ. Στον Πειραιά, ωστόσο θα ξεκαθαρίσουν και αυτή την υπόθεση με τον πρώην εξτρέμ του ΠΑΟΚ, αφού πλέον έχει γίνει σίριαλ με τα δεδομένα να αλλάζουν συνεχώς.

Στην Τουρκία από το απόγευμα της Τετάρτης μεταδίδουν ότι ο Ολυμπιακός εγκατέλειψε την υπόθεση του Γκάρι Ροντρίγκες, διότι ακόμη δεν έχει κάποια οριστική απάντηση από την πλευρά του ποδοσφαιριστή. Κάτι τέτοιο δεν επιβεβαιώνεται, αλλά δεν απέχει και πολύ από την πραγματικότητα. Όντως η συγκεκριμένη ιστορία έχει κουράσει, αλλά ο Ολυμπιακός ακόμα την παλεύει.