Ολυμπιακός: Τι γίνεται με τον Εμβιλά και το εμπόδιο της Σεντ Ετιέν

Ο Ολυμπιακός τα έχει βρει με τον Γιαν Εμβιλά, αλλά η Σεντ Ετιέν έβαλε ένα ακόμα εμπόδιο στην ολοκλήρωση αυτής της μεταγραφής.

Ολυμπιακός: Τι γίνεται με τον Εμβιλά και το εμπόδιο της Σεντ Ετιέν

Ο Ολυμπιακός έχει φουλάρει τις μηχανές του για την απόκτηση του Γιαν Εμβιλά, ενός ποδοσφαιριστή που θα αλλάξει επίπεδο την ομάδα τη νέα σεζόν. Πρόκειται για έναν παίκτη από το πάνω ράφι, αλλά πάντα αυτές οι υποθέσεις έχουν τις δυσκολίες τους.

Η Equipe το απόγευμα έγραψε πως η μεταγραφή του ποδοσφαιριστή στον πρωταθλητή Ελλάδας έχει μπλοκάρει. Τι συμβαίνει με την περίπτωση του Γάλλου; Η Σεντ Ετιέν θέλει ένα εκατομμύριο ευρώ για να αφήσει τον ποδοσφαιριστή ελεύθερο κι εκείνος να συνεχίσει την καριέρα του στον Ολυμπιακό.

ΟΙ "στεφανουά" προσπαθούν να καρπωθούν έστω και κάτι από τον 30χρονο χαφ παρά το γεγονός ότι δεν είναι στα πλάνα του Κλοντ Πιελ για τη νέα αγωνιστική περίοδο. Ο Ολυμπιακός από την πλευρά του περίμενε πως ο παίκτης θα μείνει ελεύθερος και προς το παρόν φαίνεται να υπάρχει ένα κόλλημα.

Οι πληροφορίες, ωστόσο αναφέρουν πως αυτή η απαίτηση της Σεντ Ετιέν δεν μπορεί να χαλάσει τη μεταγραφή του Γιαν Εμβιλά παρά μόνο να την τρενάρει λίγο ακόμα. Ο Ολυμπιακός σε αυτή την ιστορία έχει σύμμαχο του τον ίδιο τον ποδοσφαιριστή. Με τον Εμβιλά υπάρχει συμφωνία και ο ίδιος θέλει να συνεχίσει την καριέρα του στον Πειραιά.

Η Σεντ Ετιέν δεν θέλει και δεν μπορεί να τον κρατήσει. Δεν θέλει, διότι οι σχέσεις του παίκτη με τον Πιελ δεν είναι καθόλου καλές και δεν μπορεί, διότι έχει ένα πολύ μεγάλο συμβόλαιο και το γαλλικό κλαμπ δεν μπορεί να ανταποκριθεί σε αυτές τις απαιτήσεις. Ο Εμβιλά από την πλευρά του πιέζει για να τελειώσει το θέμα και να ολοκληρωθεί η μεταγραφή στον Ολυμπιακό εκεί που θα γίνει συμπαίκτης με τον Ματιέ Βαλμπουενά.

Με σύμμαχο τον ίδιο τον Εμβιλά στον Πειραιά ευελπιστούν πως θα ξεπεραστεί και αυτό το εμπόδιο που τους έβαλε η Σεντ Ετιέν. Έτσι κι αλλιώς δεν φαίνεται και τόσο μεγάλο για να χαλάσει τη μεταγραφή με τις δύο πλευρές, επισημαίνουμε να τα έχουν βρει σε όλα.