Γκάρι Ροντρίγκες: Βγήκε από τη μέση η Φενέρχμπαχτσε

Ο δανεισμός του Γκάρι Ροντρίγκες στη Φενέρμπαχτσε τερματίστηκε πρόωρα και ο Ολυμπιακός έχει να κάνει μόνο με την Αλ Ιτιχάντ.

Γκάρι Ροντρίγκες: Βγήκε από τη μέση η Φενέρχμπαχτσε

Η Φενερμπαχτσέ είχε αποκτήσει τον Γκάρι Ροντρίγκες δανεικό από την Αλ Ιτιχάντ έως το καλοκαίρι του 2021 και μάλιστα το συμβόλαιο ήταν κλειστό. Ο Αφρικανός εξτρέμ, ωστόσο, δεν υπολογίζεται από τον Μπουλούτ για τη νέα αγωνιστική περίοδο.

Ούτε ο ποδοσφαιριστής ήθελε να συνεχίσει και τη νέα σεζόν στην Φενέρ και κάπως έτσι πριν λίγο τερματίστηκε πρόωρα ο δανεισμός του παίκτη. Ο παίκτης βρίσκεται στο… στόχαστρο του Ολυμπιακού και μάλιστα εδώ κι αρκετές ημέρες γίνονται διαπραγματεύσεις των δύο πλευρών προκειμένου να βρεθεί η χρυσή τομή και να μετακομίσει στον Πειραιά.

Μετά από αυτή την εξέλιξη η Φενέρμπαχτσε βγήκε από τη μέση και ο Ολυμπιακός έχει να κάνει μόνο με την Αλ Ιτιχάντ. Οι Άραβες είναι εκείνοι που έχουν τα δικαιώματα του ποδοσφαιριστή και θα διαπραγματευτούν για το μέλλον του. Πρόσφατες άλλωστε είναι οι δηλώσεις που έκανε ο εκπρόσωπος Τύπου της Αλ Ιτιχάντ, ο οποίος είχε αφήσει ανοιχτό το ενδεχόμενο ο ποδοσφαιριστής να πωληθεί στον Ολυμπιακό.

Ο Γκάρι Ροντρίγκες δεν ήθελε να συνεχίσει στη Φενέρμπαχτσε, αλλά δεν θέλει και να γυρίσει στην Αλ Ιτιχάντ. Ο Ολυμπιακός είναι μία πολύ καλή προοπτική για τον ποδοσφαιριστή, αλλά το θέμα είναι ξεκάθαρο πως έχει αρκετές παραμέτρους και δυσκολίες.