Η Δόξα Βύρωνος διοργανώνει το 1ο Coaching Webinar για την στήριξη του ερασιτεχνικού ποδοσφαίρου

Σε μια πρωτοποριακή κίνηση για την στήριξη του ερασιτεχνικού ποδοσφαίρου, προχωρά η Δόξα Βύρωνος, η οποία διοργανώνει το 1ο Coaching Webinar (online σεμινάριο).

Η Δόξα Βύρωνος διοργανώνει το 1ο Coaching Webinar για την στήριξη του ερασιτεχνικού ποδοσφαίρου

Αναλυτικά η ανακοίνωση:

Η Δόξα Βύρωνος διοργανώνει το 1ο Coaching Webinar για την στήριξη του ερασιτεχνικού ποδοσφαίρου, ένα πρωτοποριακό online σεμινάριο σχεδιασμένο για όσους αγαπούν το ποδόσφαιρο, σε συνεργασία με τον κορυφαίο προπονητή Στιβ Κωνσταντινίδη (Stephen Constantine).

Ο κ. Κωνσταντινίδης είναι ένας προπονητής θρύλος και αναμφισβήτητα αποτελεί ένα μοναδικό παράδειγμα, καθώς έχει εργαστεί ως head coach στον πάγκο 5 διαφορετικών εθνικών ομάδων (Nepal, India, Malawi, Sudan, Rwanda)

Τελευταίος σταθμός στην καριέρα του ήταν η εθνική ομάδα της Ινδίας (2015-2019), όπου κατάφερε να οδηγήσει την ομάδα από την θέση 174 στο FIFA World Ranking στο νούμερο 97 σε διάστημα 3 χρόνων.

Στο παρελθόν εργάστηκε στον Απόλλωνα Σμύρνης και την αγγλική Millwall. Είναι διακεκριμένος coach instructor του UEFA Pro, καθώς και μέλος του elite coaching panel της FIFA.

Το σεμινάριο, το οποίο θα πραγματοποιηθεί την Δευτέρα 21 Σεπτεμβρίου, είναι διαδικτυακό και μπορείτε να το παρακολουθήσετε από την άνεση του προσωπικού σας χώρου με ασφάλεια.

Για περισσότερες πληροφορίες και αιτήσεις συμμετοχής, οι ενδιαφερόμενοι μπορούν να επικοινωνήσουν με την σελίδα μας, ή στο τηλέφωνο 6977696970 ή στο email [email protected]

? Δελτίο Τύπου Coaching Webinar ? Η Δόξα Βύρωνος διοργανώνει το 1ο Coaching Webinar για την στήριξη του ερασιτεχνικού...

Δημοσιεύτηκε από ΠΑΟ Δόξα Βύρωνος - Οfficial Page στις Παρασκευή, 4 Σεπτεμβρίου 2020

Το «ΦΩΣ» στην πόρτα σας και στον υπολογιστή σας