Κάνει στροφή στον Τράουκο ο Ολυμπιακός

Ο Ζαϊντού παρά τη μεγάλη πρόταση του Ολυμπιακού επέλεξε να συνεχίσει την καριέρα του στην Πόρτο και οι Πειραιώτες εξετάζουν ξανά την περίπτωση του Μιγκέλ Τράουκο.

Κάνει στροφή στον Τράουκο ο Ολυμπιακός

Παρά την έντονη προσπάθεια του Ολυμπιακού να αποκτήσει τον Ζαϊντού από τη Σάντα Κλάρα τελικά κάτι τέτοιο δεν κατέστη δυνατό. Ο Νιγηριανός μπακ επέλεξε την Πόρτο ως την επόμενη ομάδα της καριέρας του, ενώ θυμίζουμε πως οι προσφορές των δύο ομάδων είχαν φτάσει στα ίδια επίπεδα.

Όπως και να 'χει οι Πειραιώτες κοιτάζουν την επόμενη ημέρα και ψάχνουν τον παίκτη που θα αποκτήσουν για να καλύψει το κενό του Κώστα Τσιμίκα. Οι πληροφορίες και από τη Γαλλία αναφέρουν πως στο μεγάλο Λιμάνι ανοίγουν ξανά τον φάκελο του Μιγκέλ Τράουκο.

Με τον 28χρονο Περουβιανό οι "ερυθρόλευκοι" είχαν φτάσει μία ανάσα, αλλά τελικά "πάγωσαν" το θέμα για διαπραγματευτικούς λόγους. Η Σεντ Ετιέν δεν έριχνε τις απαιτήσεις κάτω από τα 2 εκατ. ευρώ με τον Ολυμπιακό να βάζει στο… ψυγείο τον Τράουκο και να στρέφεται στον Ζαϊντού.

Από τη στιγμή που οι πρωταθλητές Ελλάδας έκαναν πίσω από το συγκεκριμένο θέμα η Σεντ Ετιέν έδειχνε πως θα κρατήσει τον ποδοσφαιριστή στο ρόστερ της. Αυτό, ωστόσο, δεν άλλαζε το σχέδιο του Κλοντ Ποτυέλ, ο οποίος δεν είχε τον παίκτη στο πλάνο του για τη νέα σεζόν.

Ο Ολυμπιακός αυτή τη στιγμή δείχνει να επιστρέφει στην περίπτωση του 28χρονου μπακ για να καλύψει το κενό του Κώστα Τσιμίκας. Με τον παίκτη ο Ολυμπιακός τα είχε βρει και όλο το θέμα είχε προκύψει εξαιτίας της στάσης που τηρούσε η Σεντ Ετιέν, που έδειχνε αδιάλλακτη στα 2 εκατ. ευρώ.