Θέλει ο Πέπε, φεύγει ο Γκιγιέρμε

Θετικός να παίξει στον Ολυμπιακό είναι ο Πέπε της Γκιμαράες, την ώρα που οι Άραβες έχουν «ψήσει» τον Γκιγιέρμε και μιλούν με τους Πειραιώτες.

Θέλει ο Πέπε, φεύγει ο Γκιγιέρμε

Εξελίξεις στην υπόθεση πώλησης του Γκιγιέρμε από τον Ολυμπιακό στην Αλ Σαντ από το Κατάρ είναι πιθανό να συμβούν άμεσα, καθώς η αραβική ομάδα που έχει προπονητή τον Τσάβι και απέκτησε πρόσφατα τον Σάντι Καθόρλα, έχει κινηθεί επισήμως για να αποκτήσει τον Βραζιλιάνο μέσο από τους Πειραιώτες.

Ολυμπιακός: Δυνατά για Πέπε, Ζαϊντού και εξτρέμ

Δεν έχει γνωστοποιηθεί το ποσό που προσφέρει η Αλ Σαντ στον Ολυμπιακό και ποια είναι η αντίδραση της ελληνικής ομάδας, ενώ ο Γκιγιέρμε που φέρεται να έχει πρόταση 2 εκ. ευρώ το χρόνο, είναι θετικός για τη μετακίνησή του στο Κατάρ.

Ο Ολυμπιακός είναι εδώ και καιρό σε αναζήτηση παίκτη για τη μεσαία γραμμή με τα χαρακτηριστικά του Βραζιλιάνου και βασικός στόχος είναι ο Πέπε της Γκιμαράες, με τις διαπραγματεύσεις να είναι σε εξέλιξη, τον παίκτη που αποτελεί επιλογή του Πέδρο Μαρτίνς να θέλει να αγωνιστεί στον Ολυμπιακό και να έχει τη δυνατότητα να παίξει στο Champions League, αλλά μέχρι στιγμής δεν έχει υπάρξει συμφωνία.

Δίχως πάντως τα ποσά της διαφοράς που υπάρχει να θεωρούνται μεγάλα, υπάρχουν πάντα μεγάλες πιθανότητες να γίνει αυτή η μεταγραφή.