Μένει στη Σεντ Ετιέν ο Τράουκο

Ο Μιγκέλ Τράουκο θα συνεχίσει στη Σεντ Ετιέν, αφού ο Ολυμπιακός δεν τα βρήκε με τους Γάλλους για να γίνει η μεταγραφή.

Μένει στη Σεντ Ετιέν ο Τράουκο

Στο «ψυγείο» είχε βάλει ο Ολυμπιακός τον Μιγκέλ Τράουκο, αλλά όπως μεταδίδουν τα γαλλικά Μέσα το θέμα πρέπει να έληξε οριστικά. Οι Πειραιώτες έφτασαν μία ανάσα από την απόκτηση του Περουβιανού μπακ. Τα είχαν βρει μαζί του, αλλά θα έπρεπε να τα βρουν και με τη Σεντ Ετιέν.

Ο Ολυμπιακός αν και έκανε επίσημη πρόταση για την απόκτηση του Περουβιανού αμυντικού η Σεντ Ετιέν δεν τη δέχτηκε. Είπε «όχι» στον Ολυμπιακό και κάπου εκεί οι «ερυθρόλευκοι» αποφάσισαν να «παγώσουν» το θέμα του Μιγκέλ Τράουκο.

Πάντα, ωστόσο ήταν ένα θέμα που το συντηρούσαν οι Γάλλοι, αλλά τώρα φαίνεται πως η ιστορία τελείωσε οριστικά. Συγκεκριμένα τις τελευταίες ώρες οι Γάλλοι αναφέρουν πως ο ποδοσφαιριστής μένει οριστικά στη Σεντ Ετιέν. Ο γαλλικός σύλλογος ήταν ξεκάθαρος πως ήθελε 2 εκατ. ευρώ για να παραχωρήσει τον ποδοσφαιριστή.

Ο Ολυμπιακός έφτασε στα 1,7 όπως αναφέρουν οι Γάλλοι και τελικά η χρυσή τομή δεν βρέθηκε ποτέ. Έτσι ο παίκτης, αν δεν αλλάξει κάτι, μένει στη Σεντ Ετιέν με στόχο να διεκδικήσει τις πιθανότητες του να πάρει ευκαιρίες κάτι που μοιάζει δύσκολο, διότι ήταν εκτός πλάνων.