Πρωτοσέλιδος Μαγκουάιρ, οδηγείται στον εισαγγελέα - Ο Ράσφορντ, οι γυναίκες, το «λάδωμα»

Ενώπιον του εισαγγελέα στη Σύρο απολογείται σήμερα ο Χάρι Μαγκουάιρ - Τι γράφουν οι εφημερίδες στην Αγγλία.

Πρωτοσέλιδος Μαγκουάιρ, οδηγείται στον εισαγγελέα - Ο Ράσφορντ, οι γυναίκες, το «λάδωμα»

Ενώπιον του εισαγγελέα στη Σύρο απολογείται σήμερα (11:00) ο Χάρι Μαγκουάιρ. Η σύλληψη του στη Μύκονο φιλοξενείται σήμερα στα πρωτοσέλιδα των περισσότερων αγγλικών εφημερίδων.

Η ανακοίνωση της αστυνομίας ανέφερε χθες: «Συνελήφθησαν σήμερα (21 Αυγούστου 2020) στη Μύκονο, από αστυνομικούς του Αστυνομικού τμήματος Μυκόνου, τρεις αλλοδαποί ηλικίας 27, 28, και 29 ετών σε βάρος των οποίων σχηματίσθηκε δικογραφία αυτόφωρης διαδικασίας για τα, κατά περίπτωση, αδικήματα της βίας κατά υπαλλήλων – δικαστικών λειτουργών, απείθειας, σωματικής βλάβης, εξύβρισης και απόπειρας δωροδοκίας υπαλλήλου.

Ειδικότερα, σήμερα πρώτες πρωινές ώρες περιπολούντες αστυνομικοί σε περιοχή της Μυκόνου επενέβησαν και εξομάλυναν διένεξη μεταξύ πολιτών, ωστόσο τρεις αλλοδαποί εμπλεκόμενοι στο περιστατικό στράφηκαν εναντίον τους, εξυβρίζοντας και χτυπώντας έναν αστυνομικό με γροθιές.

Οι τρεις αλλοδαποί οδηγήθηκαν στο Αστυνομικό Τμήμα Μυκόνου, όπου κατά την άφιξή τους αντιστάθηκαν σθεναρά, απωθώντας και χτυπώντας τρεις αστυνομικούς.

Στη συνέχεια ένας από τους συλληφθέντες αποπειράθηκε να προσφέρει χρήματα ώστε να μην ολοκληρωθεί η διαδικασία σε βάρος τους. Οι συλληφθέντες οδηγούνται στην Εισαγγελία Πρωτοδικών Σύρου».

Σύμφωνα με τα δημοσιεύματα στην Αγγλία, κάποιοι προκάλεσαν τον Μαγκουάιρ για την ομάδα του ενώ αναφέρεται και σενάριο σύμφωνα με το οποίο όλα άρχισαν όταν κάποιοι πείραξαν τις γυναίκες που ήταν στην παρέα του Χάρι Μαγκουάιρ.

Στην ίδια παρέα ήταν ο Μάρκους Ράσφορντ, Μπράντον Γουίλιαμς και ο σταρ του Love Island, Κρις Χιούζ.