Βετεράνοι ποδοσφαιριστές Ολυμπιακού: «Τιμή και δόξα στον Σάββα Θεοδωρίδη»

Ο σύνδεσμος Βετεράνων ποδοσφαιριστών του Ολυμπιακού εξέδωσε ανακοίνωση για τον θάνατο του Σάββα Θεοδωρίδη και τονίζει πως δεν θα ξεχαστεί ποτέ η θρυλική του μορφή.

Βετεράνοι ποδοσφαιριστές Ολυμπιακού: «Τιμή και δόξα στον Σάββα Θεοδωρίδη»

Ο θάνατος του Σάββα Θεοδωρίδη έχει σκορπίσει τη θλίψη στην οικογένεια του Ολυμπιακού και γενικότερα σε ολόκληρη την Ελλάδα. Για την απώλεια του επίτιμου προέδρου της πειραϊκής ΠΑΕ εξέδωσε συλλυπητήρια ανακοίνωση και ο σύνδεσμος Βετεράνων ποδοσφαιριστών του Ολυμπιακού.

Αναλυτικά οι Βετεράνοι ποδοσφαιριστές των «ερυθρόλευκων» αναφέρουν:

«Ο Σύνδεσμος Βετεράνων ποδοσφαιριστών Ολυμπιακού Πειραιώς στο άγγελμα της απώλειας του θρυλικού Σάββα Θεοδωρίδη, εκφράζει τα θερμά του συλλυπητήρια στην οικογένεια του ανεπανάληπτου διεθνή τερματοφύλακα και επίτιμου Προέδρου του Ολυμπιακού μας.

Ο Σάββας Θεοδωρίδης υπήρξε από τις σημαντικότερες μορφές της θρυλικής ιστορίας του Ολυμπιακού και του ελληνικού ποδοσφαίρου κατακτώντας πρωταθλήματα, κύπελλα, νταμπλ, τιμώντας τη φανέλα με το δαφνοστεφανωμένο έφηβο για πολλά χρόνια ενώ ήταν μέλος της θρυλικής ομάδας της δεκαετίας του ’50 που έδωσε στον Ολυμπιακό το προσωνύμιο «ΘΡΥΛΟΣ».

Παράλληλα τίμησε τη φανέλα της εθνικής ομάδας για πολλά χρόνια και ήταν ένας εκ των κορυφαίων τερματοφυλάκων του ελληνικού ποδοσφαίρου συνδυάζοντας το ποδόσφαιρο με τις σπουδές του στη φαρμακευτική σχολή του Πανεπιστημίου Αθηνών. Στη συνέχεια υπηρέτησε τον Ολυμπιακό σαν γενικός αρχηγός, Αντιπρόεδρος και τα τελευταία χρόνια ως επίτιμος Πρόεδρος, ενώ ιστορικές έχουν μείνει η αγάπη του και οι τοποθετήσεις του για τον Θρύλο του, τον Ολυμπιακό του.

Στην ιστορία έμεινε η τελευταία του παρουσία στην απονομή του 45ου πρωταθλήματος της αγαπημένης του ομάδας όπου ο Βαγγέλης Μαρινάκης του αφιέρωσε τον τίτλο. Ιδρυτικό μέλος και επίτιμος Πρόεδρος του Συνδέσμου μας, παρακολουθούσε και στήριζε τις εκδηλώσεις και τους αγώνες των αγαπημένων του βετεράνων ενώ ήταν ιδιαίτερα αγαπητός σε Έλληνες και ξένους ποδοσφαιριστές αλλά και προπονητές που πέρασαν από τον Ολυμπιακό.

Η θρυλική μορφή του Σάββα Θεοδωρίδη πέρασε στο πάνθεον των ηρώων της θρυλικής ιστορίας του Ολυμπιακού και του ελληνικού ποδοσφαίρου και όλοι εμείς που αγαπάμε τον Ολυμπιακό και το ποδόσφαιρο δεν θα τον ξεχάσουμε ποτέ.

ΤΙΜΗ ΚΑΙ ΔΟΞΑ ΣΤΗ ΘΡΥΛΙΚΗ ΜΟΡΦΗ ΤΟΥ ΣΑΒΒΑ ΘΕΟΔΩΡΙΔΗ».