Ραφίνια: Στο τέλος της εβδομάδας η άφιξή του στο Λιμάνι

Προς το τέλος της εβδομάδας πάει η άφιξη του Ραφίνια στην Ελλάδα για να ολοκληρώσει και το τυπικό μέρος της μεταγραφής του στον Ολυμπιακό.

Ραφίνια: Στο τέλος της εβδομάδας η άφιξή του στο Λιμάνι

Ο Ραφίνια αποχαιρέτισε τη Φλαμένγκο με δάκρυα στα μάτια και εξήγησε τους λόγους για τους οποίους αποφάσισε να φύγει από το βραζιλιάνικο κλαμπ. Ο έμπειρος αποδέχτηκε την πρόταση των Πειραιωτών και όπως είπε και στη συνέντευξη του ήταν ένα παράσημο για τον ίδιο να τον ζητήσει ευρωπαϊκός σύλλογος.

Οι "ερυθρόλευκοι", λοιπόν, καλύπτουν το κενό που δημιουργήθηκε στο δεξί άκρο της άμυνας τους με την προσθήκη ενός πολύπειρου και ποιοτικού ποδοσφαιριστή. Όπως είχαν γράψει οι Βραζιλιάνοι ο ποδοσφαιριστής αναμενόταν στη χώρα μας την Τετάρτη.

Η άφιξη του θα καθυστερήσει λίγες ημέρες ακόμη, αφού αναμένεται στην Αθήνα προς το τέλος της εβδομάδας. Ο 35χρονος θα έρθει στην Ελλάδα για να περάσει τις απαραίτητες ιατρικές εξετάσεις και στη συνέχεια να υπογράψει το διετές συμβόλαιο του με την ομάδα του Πειραιά.

Ο Ραφίνια θα ενσωματωθεί άμεσα στην προετοιμασία της υπόλοιπης ομάδας. Μη ξεχνάμε ότι ο Βραζιλιάνος είναι σε πολύ καλό βαθμό ετοιμότητας, αφού έχει παίξει με τη Φλαμένγκο. Μάλιστα και ένας μικροτραυματισμός που τον ταλαιπώρησε αποδείχτηκε ότι δεν ήταν κάτι το σοβαρό και τον είχε ξεπεράσει.