Όταν ο Σάββας αποκάλυπτε ότι ο Δομάζος ήταν Ολυμπιακάρα (vid)

Απολαυστικός και αυθεντικός ο Σάββας Θεοδωρίδης είχε αποκαλύψει ιστορίες με τον Μίμη Δομάζο από την Άμυνα Αμπελοκήπων. Το ότι ήταν Ολυμπιακός μικρός αλλά και ότι είχε εισηγηθεί να τον πάρουν οι Πειραιώτες. 

Όταν ο Σάββας αποκάλυπτε ότι ο Δομάζος ήταν Ολυμπιακάρα (vid)

Αμέτρητες είναι οι ιστορίες που πρόσφερε ο Σάββας Θεοδωρίδης με την ντομπροσύνη του, την αυθεντικότητά του και την ειλικρίνεια του. Απολαυστικός και… αποκαλυπτικός σε πολλές των περιπτώσεων. Όπως είχε πράξει με τον Μίμη Δομάζο, τη «σημαία» του Παναθηναϊκού.

Ο Σάββας των Ολυμπιακών λοιπόν είχε αποκαλύψει, σε συνέντευξη που έδωσε με τους Γιούτσο, Δομάζο, Καμάρα στο «Φως», πως ο Μίμης Δομάζος σε μικρή ηλικία ήταν Ολυμπιακός αλλά και ότι είχε εισηγηθεί στη διοίκηση των Πειραιωτών τότε να τον αποκτήσουν.

Δείτε τον χαρακτηριστικό διάλογο που είχαν οι δυο τους...

ΣΑΒΒΑΣ: Έλεγα στον Ολυμπιακό τότε «πάρτε τον Δομάζο, θα κλείσει σπίτια αυτός»!

ΔΟΜΑΖΟΣ: Και έκανε προπόνηση στον Παναθηναϊκό ο Σιδέρης...

ΣΑΒΒΑΣ: Θέλω να πω κάτι. Είναι ντροπή να μην είναι τόσα χρόνια μέσα στον Παναθηναϊκό ένας Δομάζος, ένας Καμάρας, ένας Αντωνιάδης και να είναι κάτι... τσουβάλια. Τους έχω τιμωρήσει το γήπεδο τόσες φορές, εννοώ ότι έκανα τις ενέργειες που έπρεπε ύστερα από επεισόδια των οπαδών τους, υπηρετώντας το συμφέρον της ομάδας μου, και δεν είχαν στον Παναθηναϊκό παράγοντες να ξέρουν ποδόσφαιρο και κανονισμούς! Τηλέφωνα έπαιρναν...

ΔΟΜΑΖΟΣ: Σάββα, μην τα λες αυτά, γιατί θα νομίζουν ότι θέλω να τα λες...

ΣΑΒΒΑΣ: Με τον Δομάζο έπαιζα στην Ένωση Αμπελοκήπων και ήταν δικός μας! Στεκόταν πίσω από το τέρμα μου πιτσιρίκι και πέταγε τις μπάλες μέσα στο γήπεδο. Ολυμπιακάρα τότε αυτός…

ΔΟΜΑΖΟΣ: Ε όχι Ολυμπιακάρα… Άμυνα Αμπελοκήπων ήμουν. Όχι, όχι, τον Μπέμπη είχα ίνδαλμα, αυτός ήταν το κάτι άλλο για εμένα, προσπαθούσα να του μοιάσω, αλλά η ομάδα μου ήταν η Άμυνα Αμπελοκήπων, ούτε Ολυμπιακός ούτε Παναθηναϊκός.