Μώραλης: «Αποχαιρετάμε έναν θρύλο»

Ο Δήμαρχος Πειραιά, Γιάννης Μώραλης είπε το δικό του «αντίο» στον Σάββα Θεοδωρίδη που το απόγευμα της Δευτέρας έφυγε από τη ζωή.

Μώραλης: «Αποχαιρετάμε έναν θρύλο»

Με ανάρτηση του στα social media ο Δήμαρχος του Πειραιά, Γιάννης Μώραλης αναφέρθηκε στο θάνατο του Σάββα Θεοδωρίδη. Η είδηση ότι ο επίτιμος πρόεδρος της ΠΑΕ Ολυμπιακός έφυγε από τη ζωή σκόρπισε στη θλίψη ολόκληρη τν ερυθρόλευκη οικογένεια, αλλά και τη χώρα μας.

Ο Γιάννης Μώραλης έγραψε αναλυτικά:

«Σήμερα αποχαιρετάμε με θλίψη έναν σπουδαίο άνθρωπο, έναν πραγματικό «θρύλο» τον Σάββα Θεοδωρίδη. Έναν γνήσιο Ολυμπιακό, ο οποίος συνέδεσε όσο κανείς άλλος το όνομά του με την ομάδα που λάτρευε. Αφιέρωσε τη ζωή του στον Ολυμπιακό, υπηρετώντας τον με πάθος από όλες τις θέσεις: ως τερματοφύλακας, ως αντιπρόεδρος της ομάδας, ως γενικός αρχηγός, ως επίτιμος πρόεδρος, μα περισσότερο απ’ όλα ως ο μεγαλύτερος οπαδός της.

Αποτέλεσε για πολλές δεκαετίες την ψυχή της ομάδας. Τον γνώρισα μικρό παιδάκι καθώς υπήρξε φίλος του πατέρα μου και είχα την τιμή να συνυπάρξουμε μαζί στον Ολυμπιακό για περισσότερα από 20 χρόνια. Τον ευχαριστώ από τα βάθη της ψυχής μου για όσα μας δίδαξε με το ήθος και την προσωπικότητά του.

Μεγάλη η χαρά που μας προσέφερες να βρίσκεσαι κοντά μας ως το τέλος, αγέρωχος και χαρούμενος, παρά την επιβαρυμένη σου υγεία, στην απονομή του 45ου Πρωταθλήματος της ομάδας μας και να δώσεις την ευκαιρία στον ηγέτη της ομάδας Βαγγέλη Μαρινάκη να σε τιμήσει όπως σου άξιζε.

Θερμά συλλυπητήρια στον Θόδωρο, τον Δημήτρη και όλους τους συγγενείς και οικείους του. Θα σε θυμόμαστε και θα σε αγαπάμε πάντα!».