ΠΑΕ Ολυμπιακός για Σάββα: «Αντίο σε έναν μεγάλο Ολυμπιακό»

Η ΠΑΕ Ολυμπιακός εξέδωσε ανακοίνωση με την οποία εκφράζει τα συλλυπητήρια της για τον θάνατο του Σάββα Θεοδωρίδη.

ΠΑΕ Ολυμπιακός για Σάββα: «Αντίο σε έναν μεγάλο Ολυμπιακό»

Αφιέρωσε όλη του τη ζωή στον Ολυμπιακό και δεν σταμάτησε ποτέ να τον υπηρετεί και να τον υπερασπίζεται. Ο Σάββας Θεοδωρίδης ήταν πάντα δίπλα στην ομάδα που ήταν η ίδια του η ζωή. Ήταν μία εμβληματική παρουσία στα αποδυτήρια των Πειραιωτών που άπαντες τον σέβονταν.

Ο θάνατος του βύθισε στο πένθος την "ερυθρόλευκη" οικογένεια και η ΠΑΕ Ολυμπιακός εξέδωσε ανακοίνωση με την αποχαιρετά τον θρύλο της.

Αναλυτικά η ανακοίνωση της ΠΑΕ Ολυμπιακός αναφέρει:

«Αν ο όρος «στρατιώτης του Ολυμπιακού» μπορεί ποτέ να προσωποποιηθεί, είναι δεδομένο πως θα έχει τη μορφή του ανυπέρβλητου Σάββα Θεοδωρίδη.

Αγωνιζόμενος στη θέση του τερματοφύλακα, υπήρξε μέλος της θρυλικής ομάδας των έξι συνεχόμενων πρωταθλημάτων, με τον ίδιο να ξεκινά τη σταδιοδρομία του στον δαφνοστεφανωμένο έφηβο το 1953. Φόρεσε την ερυθρόλευκη μέχρι το τέλος της καριέρας του το 1962 όταν και «κρέμασε» τα γάντια του.

Πάντα κοντά στον αγαπημένο του Ολυμπιακό, δεν σταμάτησε λεπτό να τον υπηρετεί από διαφορετικά πόστα, μεταξύ άλλων ως αντιπρόεδρος και γενικός αρχηγός, κατακτώντας, μεταξύ άλλων, επτά συνεχόμενα πρωταθλήματα. Τα τελευταία χρόνια είχε τον τίτλο του επίτιμου προέδρου του συλλόγου.

Είχε την ευτυχία να πανηγυρίσει μαζί με τους παίκτες και να σηκώσει το κύπελλο του 45ου Πρωταθλήματος Ελλάδας, το οποίο του αφιέρωσε προσωπικά ο Βαγγέλης Μαρινάκης.

Η ΠΑΕ Ολυμπιακός εκφράζει τα θερμά της συλλυπητήρια στην οικογένεια και τους οικείους του Σάββα Θεοδωρίδη.

Σάββα Θεοδωρίδη, καλό ταξίδι στις αιώνιες θάλασσες…».