Ολυμπιακός: Έρχεται την Τετάρτη ο Ραφίνια

Το νέο μεταγραφικό απόκτημα του Ολυμπιακού, ο Ραφίνια αναμένεται στην Ελλάδα την ερχόμενη Τετάρτη για να πιάσει δουλειά με την ομάδα του Πειραιά.

Ολυμπιακός: Έρχεται την Τετάρτη ο Ραφίνια

Η Φλαμένγκο έχει ανακοινώσει πως ο Ραφίνια θα συνεχίσει την καριέρα του στον Ολυμπιακό. Οι Πειραιώτες, ωστόσο, δεν μπορούν να προχωρήσουν σε μία τέτοια επίσημη ανακοίνωση πριν έρθει στην Ελλάδα ο παίκτης και περάσει τις απαραίτητες ιατρικές εξετάσεις και υπογράψει το συμβόλαιο του.

Ο Βραζιλιάνος μπακ εκτός συγκλονιστικού απροόπτου αναμένεται στη χώρα μας την ερχόμενη Τετάρτη. Ο 35χρονος μπακ που τα έχει βρει με τους πρωταθλητές Ελλάδας για συμβόλαιο διάρκειας δύο ετών θα έρθει στην Αθήνα για να περάσει ιατρικές εξετάσεις και να υπογράψει το συμβόλαιο του με τον Ολυμπιακό.

Μη ξεχνάμε πως οι "ερυθρόλευκοι" την Τρίτη ξεκινούν την προετοιμασία τους για τη νέα αγωνιστική περίοδο. Οι ποδοσφαιριστές του Πέδρο Μαρτίνς θα επιστρέψουν στις προπονήσεις μετά την άδεια που τους είχε δοθεί και θα πιάσουν δουλειά ενόψει της νέας σεζόν.

Και ο Ραφίνια από τη στιγμή που ολοκληρώσει τα διαδικαστικά και ανακοινωθεί η μεταγραφή του, θα ενσωματωθεί στις προπονήσεις του Ολυμπιακού. Έτσι κι αλλιώς πρόκειται για έναν έτοιμο παίκτη, αφού έχει παίξει με τη Φλαμένγκο.