Εβδομάδα ανακοινώσεων στον Ολυμπιακό

Ο Ραφίνια έκλεισε στον Ολυμπιακό και έρχεται στην Ελλάδα για να τελειώσει τη μεταγραφή του, αλλά είναι πολύ πιθανό να τελειώσει κι άλλη μία κίνηση από τους Πειραιώτες.

Εβδομάδα ανακοινώσεων στον Ολυμπιακό

Την Τρίτη ξεκινάει η προετοιμασία του Ολυμπιακού για την επόμενη αγωνιστική περίοδο, αλλά τις τελευταίες ημέρες έχει ανέβει αρκετά το θερμόμετρο στον Πειραιά. Οι "ερυθρόλευκοι" τρέχουν τις μεταγραφές τους προκειμένου να καλύψουν τα κενά που έχουν δημιουργηθεί στο ρόστερ τους.

Η ερχόμενη εβδομάδα, ωστόσο, εκτός από την πρώτη προπόνηση που θα γίνει, μετά την άδεια που είχαν πάρει οι παίκτες, αναμένεται να έχει και ανακοινώσεις. Οι πρώτες μεταγραφές θα επισημοποιηθούν από την ΠΑΕ Ολυμπιακός που έχει ήδη προχωρήσει κάποιες υποθέσεις.

Το θέμα του Ραφίνια τελείωσε οριστικά με τη Φλαμένγκο να το επισημοποιεί χθες και να αποχαιρετά τον παίκτη. Ο 35χρονος άσος αναμένεται εντός της ερχόμενης εβδομάδας στην Ελλάδα για να ολοκληρώσει το τυπικό μέρος της μεταγραφής του στον Ολυμπιακό. Στη συνέχεια θα πιάσει και αυτός δουλειά με τον Πέδρο Μαρτίνς και τους νέους του συμπαίκτες.

Ο Ραφίνια θεωρείται ποδοσφαιριστής του Ολυμπιακού και πολύ γρήγορα στο λιμάνι κλείνουν την "τρύπα" στο δεξί άκρο της άμυνας με έναν πολύ ποιοτικό και έμπειρο ποδοσφαιριστή. Η αίσθηση που υπάρχει είναι πως δεν θα είναι και η μοναδική μεταγραφή που θα πάρει σάρκα και οστά την εβδομάδα που μας έρχεται.

Οι πληροφορίες κάνουν λόγο γι' ακόμα μία μεταγραφή που πιθανότατα θα κλείσει εντός της εβδομάδας. Πρόκειται για κίνηση που θα γίνει για την ενίσχυση του αριστερού άκρου της άμυνας των Πειραιωτών. Με τον Χοσέ Χολέμπας υπάρχουν προχωρημένες συζητήσεις για να γυρίσει στον Ρέντη. Είναι παίκτης που τον ξέρουν και ξέρει την ομάδα κάτι που σημαίνει πως δεν θα χρειαστεί χρόνο προσαρμογής.

Στον Ολυμπιακό, ωστόσο είναι σε επαφές και με τον Τζόναθαν Σίλβα της Λεγανές. Οι Πειραιώτες έχουν προχωρήσει τις συζητήσεις με την πλευρά του ποδοσφαιριστή. Μάλιστα φέρεται να έχει ανέβει σκαλοπάτια στη λίστα που έχει δημιουργήσει ο Ολυμπιακός για το αριστερό άκρο της άμυνας του. Δεν βγάζουμε ακόμη από το κάδρο και τον Μιγκέλ Τράουκο που προς το παρόν το θέμα του έχει "παγώσει".