Ολυμπιακός-Λίβερπουλ: Χασάν και Σαλάχ μαζί στην Ελλάδα (vid)

Ο Αχμέντ Χασάν και ο Μοχάμεντ Σαλάχ βρίσκονται στην Ελλάδα και απολαμβάνουν τις καλοκαιρινές τους διακοπές με τον επιθετικό της Λίβερπουλ να γίνεται αντικείμενο λατρείας από τον κόσμο.

Ολυμπιακός-Λίβερπουλ: Χασάν και Σαλάχ μαζί στην Ελλάδα (vid)

Ο ένας κατέκτησε το πρωτάθλημα Ελλάδας με τον Ολυμπιακό και ο άλλος το πρωτάθλημα Αγγλίας με τη Λίβερπουλ. Ο λόγος για τους Αχμέντ Χασάν και Μοχάμεντ Σαλάχ, οι οποίοι είναι πολύ καλοί φίλοι και απολαμβάνουν τις καλοκαιρινές τους διακοπές.

Οι δύο Αιγύπτιοι βρίσκονται στη χώρα μας και γεμίζουν τις μπαταρίες τους ενόψει της νέας αγωνιστικής περιόδου που θα είναι εξίσου δύσκολη και για τους δύο. Ο Σαλάχ, μάλιστα τη νέα σεζόν θα είναι συμπαίκτης με τον Κώστα Τσιμίκα, ο οποίος πρόσφατα πήρε μεταγραφή στη Λίβερπουλ.

Για Χασάν και Σαλάχ γίνεται πραγματικός χαμός στην Αίγυπτο, αφού στην πατρίδα τους θεωρείται πολύ σημαντικό το γεγονός πως κατάφεραν και κατέκτησαν τίτλους με τις ομάδες τους.

Ο Αιγύπτιος επιθετικός της Λίβερπουλ μάλιστα όπου έγινε αντιληπτός από τον κόσμο γνώρισε την αποθέωση και δεν χάλασε σε κανέναν το χατίρι βγάζοντας φωτογραφίες και μοιράζοντας αυτόγραφα.

Δείτε και το βίντεο που ανάρτησε ο Αχμέντ Χασάν…