Πέρασε τα ιατρικά τεστ και ανακοινώνεται από τη Λίβερπουλ ο Τσιμίκας

Το τυπικό μέρος απομένει για τη μεταγραφή του Κώστα Τσιμίκα από τον Ολυμπιακό στη Λίβερπουλ. Όπως μεταδίδουν οι Άγγλοι ο παίκτης πέρασε τα ιατρικά τεστ.

Πέρασε τα ιατρικά τεστ και ανακοινώνεται από τη Λίβερπουλ ο Τσιμίκας

Από το βράδυ της Κυριακής ο Κώστας Τσιμίκας βρίσκεται στο Λίβερπουλ, αφού οι Reds έστειλαν ιδιωτικό τζετ για να τον πάρουν και να ολοκληρώσουν τη μεταγραφή του. Ο 24χρονος μπακ πρέπει να περάσει τη διαδικασία των εργομετρικών και ιατρικών τεστ για να υπογράψει στη συνέχεια το συμβόλαιο του.

Ο "Τσίμι" έχει βγάλει μία γεμάτη σεζόν χωρίς να έχει προβλήματα τραυματισμών και όπως αναφέρουν οι πληροφορίες από την Αγγλία τα τελευταία λεπτά, πλέον αναμένεται μόνο η ανακοίνωση.

Ο Έλληνας μπακ πέρασε τα ιατρικά και εργομετρικά τεστ και υπογράφει το πενταετές συμβόλαιο του με τους πρωταθλητές Αγγλίας. Όπως γίνεται γνωστό από το Νησί εντός της ημέρας είναι πολύ πιθανό να ανακοινωθεί η μεταγραφή του ποδοσφαιριστή από τη Λίβερπουλ.

Πρόκειται για τη μεγαλύτερη μεταγραφή Έλληνα ποδοσφαιριστή, ο οποίος πηγαίνει στην εν ενεργεία πρωταθλήτρια Ευρώπης και Αγγλίας. Και για τον Ολυμπιακό είναι το μεγαλύτερο deal που έχει γίνει παραχωρώντας έναν ποδοσφαιριστή που είναι προϊόν της Ακαδημίας του.