Το φυσάνε και δεν κρυώνει στη Νάπολι για Τσιμίκα

Ο Κώστας Τσιμίκας έκλεισε στην Λίβερπουλ, αλλά στη Νάπολι το φυσάνε και δεν κρυώνει, αφού τονίζουν πως σχεδόν τα είχαν βρει με τον ποδοσφαιριστή.

Το φυσάνε και δεν κρυώνει στη Νάπολι για Τσιμίκα

Η Νάπολι φλέρταρε με τον Κώστα Τσιμίκα αρκετούς μήνες. Τον Ιανουάριο, μάλιστα σε κάποιο σημείο φαινόταν πως η μεταγραφή τελειώνει και ο Έλληνας μπακ μπαίνει στο αεροπλάνο για τη νότιο Ιταλία. Τελικά κάτι τέτοιο δεν έγινε, αφού και ο ίδιος δεν "καιγόταν" να φύγει. Ήθελε να πάρει το πρωτάθλημα με τον Ολυμπιακό, ήθελε μία καλή πορεία στην Ευρώπη, αλλά βασικά ήξερε πως το καλό για την καριέρα του θα ήταν να μείνει στον Πειραιά.

Το φλερτ της Νάπολι με τον 24χρονο αμυντικό συνεχίστηκε, όμως, δεν κατάφερε να τον πάρει στον ιταλικό νότο. Ο Τσιμίκας είναι ήδη στην Αγγλία και ετοιμάζεται να ολοκληρώσει τη μεταγραφή του στη Λίβερπουλ, την πρωταθλήτρια Ευρώπης.

Στην Ιταλία το φυσάνε και δεν κρυώνει. Η Νάπολι έχει μείνει στα κρύα του λουτρού, αφού όπως αναφέρει και ο ιταλικός Τύπος πριν λίγες εβδομάδες η ομάδα του Τζενάρο Γκατούζο φερόταν να τα έχει βρει με τον Τσιμίκα.

Οι Ιταλοί μιλάνε για σχεδόν κλεισμένη συμφωνία, αλλά αντιλαμβάνονται πως από τη στιγμή που μπήκε στο κόλπο η Λίβερπουλ ήταν δύσκολο να την κοντράρουν. Δεν μπορούσε η Νάπολι να φτάσει τα χρήματα που έφτασαν οι Reds και ούτε να κοντράρουν ένα τόσο μεγάλο μέγεθος.

Στη γειτονική χώρα γράφουν ακόμα ότι και ο Ολυμπιακός από τη στιγμή που πήρε στα χέρια του την πρόταση για τον Τσιμίκα δεν το συζήτησε καν. Ήταν δεδομένο πως θα τα έβρισκε με τη Λίβερπουλ και θα έστελνε τον παίκτη στο "Άνφιλντ".