«Τρέχει» του Τράουκο ο Ολυμπιακός

Στον Ολυμπιακό ετοιμάζονται να κλείσουν τον αντικαταστάτη του Κώστα Τσιμίκα στο αριστερό άκρο της άμυνας τους με τον Μιγκέλ Τράουκο να είναι το μεγάλο φαβορί.

«Τρέχει» του Τράουκο ο Ολυμπιακός

Ο Κώστας Τσιμίκας βρίσκεται ήδη στην Αγγλία για να τελειώσει τα τυπικά της μεταγραφής του στη Λίβερπουλ και ο Ολυμπιακός ετοιμάζεται ήδη για την επόμενη ημέρα. Η ομάδα του Πειραιά εδώ και καιρό αναζητά τον αντικαταστάτη του Έλληνα μπακ.

Αυτός φαίνεται πως έχει βρεθεί στο πρόσωπο του Μιγκέλ Τράουκο, ο οποίος ανήκει στη Σετν Ετιέν, αλλά είναι εκτός πλάνων. Ο Περουβιανός αμυντικός δεν υπολογίζεται από τον προπονητή του και στον Πειραιά τον έχουν πολύ ψηλά στη λίστα τους για να καλύψουν το κενό που αφήνει ο Τσιμίκας.

Οι Πειραιώτες περίμεναν να ολοκληρώσουν τις υποχρεώσεις τους για να ασχοληθούν με την περίπτωση του 27χρονου μπακ. Από τη στιγμή που θα κλείσει και τυπικά το θέμα του Τσιμίκα στον Πειραιά θα «τρέξουν» του Τράουκο.

Ήδη και στη Γαλλία αναφέρουν ότι αναμένεται να δρομολογηθούν άμεσες εξελίξεις με το συγκεκριμένο θέμα. Ο Ολυμπιακός τον έχει βάλει στο… μάτι και έχει ξεκινήσει τη διαδικασία να τελειώσει με αυτή την υπόθεση όσο πιο σύντομα γίνεται, διότι πλέον υπάρχει ανάγκη μετά την αποχώρηση του Τσιμίκα.