Το αντίο του Ομάρ στον Ολυμπιακό μετά από έξι χρόνια

Ο Ομάρ Ελαμπντελαουί αποτελεί παρελθόν για τον Ολυμπιακό, αφού χαιρέτισε τους συμπαίκτες του και ετοιμάζεται για τη Γαλατασαράι.

Το αντίο του Ομάρ στον Ολυμπιακό μετά από έξι χρόνια

Ήταν ο απόλυτος επαγγελματίας μέχρι την τελευταία στιγμή. Ο Ομάρ Ελαμπντελαουί αποκτήθηκε από τον Ολυμπιακό το καλοκαίρι του 2014 και κατέκτησε τέσσερα πρωταθλήματος και ένα Κύπελλο. Σε αυτά τα έξι χρόνια έδωσε και τη ψυχή του για την ομάδα του Πειραιά και ποτέ δεν έδωσε το παραμικρό δικαίωμα.

Το παιχνίδι με τη Γουλβς ήταν το τελευταίο του με την ερυθρόλευκη φανέλα. Ο Ομάρ δεν τα βρήκε με τον Ολυμπιακό για να ανανεώσουν το συμβόλαιο τους και να παραμείνει στο σύλλογο. Έτσι οριστικά αποτελεί παρελθόν και ο κύκλος έξι ετών κλείνει. Ο Νορβηγός επιβεβαίωσε ενώπιον όλης της ομάδας ότι αποχωρεί από τον Ολυμπιακό και πως έχει συμφωνήσει με τη Γαλατασαράι.

Μετά την αναμέτρηση με τους Άγγλους μίλησε στους συμπαίκτες του και στο τεχνικό επιτελείο και τους αποχαιρέτισε. Συγκινημένος ο Ομάρ που φεύγει από τον Ολυμπιακό παραδέχτηκε ότι είχε μία πολύ καλή πρόταση που δεν μπορούσε να την αρνηθεί παρά την προσπάθεια που έκανε η ομάδα του Πειραιά για να μείνει στο λιμάνι.

Ο Ομάρ αποτελεί παρελθόν για τον Ολυμπιακό οριστικά και πλέον οι "ερυθρόλευκοι" κοιτάζουν την επόμενη ημέρα. Στην Τουρκία κάνουν λόγο για συμβόλαιο τριών ετών με τη Γαλατά.

Περισσότερες λεπτομέρειες για το αντίο του Ομάρ, για τα μεταγραφικά, αλλά και όσα δεν έδειξαν οι κάμερες στο Γουλβερχάμπντον μπορείτε να διαβάσετε στο «ΦΩΣ» του Σαββάτου.