«Συμφωνία Σεμέδο με Μπενφίκα για 2+1 χρόνια»

Σύμφωνα με τον πορτογαλικό σταθμό Sport TV, η Μπενφίκα συμφώνησε με τον Ρούμπεν Σεμέδο για συμβόλαιο συνεργασίας 2+1 χρόνων.

«Συμφωνία Σεμέδο με Μπενφίκα για 2+1 χρόνια»

Επαναπατρίζεται ο Ρούμπεν Σεμέδο, σύμφωνα με τους Πορτογάλους, οι οποίοι αναφέρουν ότι είπε το "ναι" σε συμβόλαιο συνεργασίας για 2+ 1 χρόνια με την Μπενφίκα.

Την τελευταία ώρα έχει βουίξει η Πορτογαλία πως ο Σεμέδο τα βρήκε με τη Μπενφίκα για να επιστρέψει την επόμενη σεζόν στην πατρίδα του. Το ρεπορτάζ του τηλεοπτικού σταθμού έκανε λόγο για συμφωνία 2+1 ετών.

Η είδηση όπως είναι αναμενόμενο αναπαράγεται με ταχύτητα στην Πορτογαλία και τα ρεπορτάζ κάνουν λόγο ακόμη και για υπογραφές ανάμεσα στις δύο πλευρές. Σύμφωνα με όσα μεταδίδουν οι Ίβηρες το κόστος της μεταγραφής φτάνει στα 7 εκατ. ευρώ.

Ο Ρούμπεν Σεμέδο βρίσκεται μαζί με την αποστολή του Ολυμπιακού στην Αγγλία αν και δεν έχει δικαίωμα συμμετοχής στο παιχνίδι με τη Γουλβς. Παρόλα αυτά ο Μαρτίνς τον πήρε μαζί του, διότι σε περίπτωση πρόκρισης η ομάδα του Πειραιά θα πάει απευθείας στη Γερμανία.

Εδώ και καιρό κάτι γίνεται με τον Πορτογάλο κεντρικό αμυντικό του Ολυμπιακού. Υπάρχει σοβαρό ενδιαφέρον από την πατρίδα του και η είναι αλήθεια ότι η Μπενφίκα είναι μία ομάδα που μπορεί να τον πάρει. Τα 7 εκατ. ευρώ, όμως, που γράφουν οι Πορτογάλοι φαίνονται λίγα για να πει το "ναι" ο Ολυμπιακός.

Στο μεταξύ από την πλευρά του ποδοσφαιριστή δηλώνεται άγνοια για όσα αναφέρουν οι Πορτογάλοι στα ρεπορτάζ τους.