Κουρασμένη η Γουλβς - Αυτά πρέπει ο Ολυμπιακός

Μια σημαντική λεπτομέρεια από την εμφάνιση της Γουλβς στο Λονδίνο με την Τσέλσι δεν πέρασε απαρατήρητη από τον Πέδρο Μαρτίνς. 

Κουρασμένη η Γουλβς - Αυτά πρέπει ο Ολυμπιακός

Αν σχολιάσει κάποιος έτσι απλά ή με... αλαλαγμούς ότι αφού η Γουλβς έχασε από την Τσέλσι με εύκολα λάθη στην άμυνα και ελάχιστη απειλή στην επίθεση, άρα ο Ολυμπιακός γίνεται αυτομάτως το φαβορί για την πρόκριση, ας σχολιάσει ό,τι θέλει. Απλά ας μη μας διαβάζει. Δε θα... συναντηθούμε.

Η Τσέλσι έπαιζε το Champions League και ήθελε να το σιγουρέψει. Η Γουλβς πήγαινε για νίκη οπωσδήποτε για να είναι σίγουρα έκτη, τελικά έχασε, αλλά θα της έφτανε και η... ισοπαλία! Πού να φανταστεί ότι η Τότεναμ δε θα νικούσε την Κρίσταλ Πάλας. Όμως, Αγγλία είναι εκεί...

Η Γουλβς θα είναι ψυχολογικά χάλια εάν η Άρσεναλ νικήσει την Τσέλσι στον τελικό του Κυπέλλου Αγγλίας, διότι τότε αντίο Ευρώπη. Τώρα περιμένει την Τσέλσι να της δώσει πίσω το εισιτήριο που της... πήρε με το 2-0 από τα γκολ στις καθυστερήσεις του πρώτου μέρους. Εκεί όπου ο Μέισον Μάουντ έδωσε ρεσιτάλ, με το εκπληκτικό φάουλ στη γωνία του Ρουί Πατρίσιο και με την κάθετη στον Ζιρού για το μπάσιμο του Γάλλου και τη διαμόρφωση του τελικού σκορ.

Η Γουλβς έκανε πρώτη τελική στην εστία με ένα σουτ του Ζότα στο 57'. Μπορούσε να δεχτεί κι άλλα γκολ στο δεύτερο μέρος. Αλλά το πρόβλημά της ενόψει Ολυμπιακού ήταν η κόπωση παικτών της που αποτελούν κλειδιά για όλα το παιχνίδι. Κυρίως του Ρούμπεν Νέβες, ο οποίος έδειχνε εντελώς εκτός κλίματος. Ένας παίκτης που μαζί με τον Μουτίνιο καθορίζουν τον έλεγχο των αγώνων της Γουλβς. Ο Μουτίνιο μπήκε αλλαγή, ο Ντεντόνκερ που ήταν ο άλλος χαφ έκανε λίγα πράγματα. Και γενικά δεν μπορούσε να λειτουργήσει τίποτε σωστά ώστε να δημιουργήσει κάτι η αντίπαλος του Ολυμπιακού.

Θα είναι έτσι τα πράγματα στο «Μολινό» σε δέκα μέρες; Ποιος ξέρει... Σίγουρα, πάντως, εάν ο Ολυμπιακός καταφέρει με υπομονή, καλό passing game, πίεση και γρήγορες μεταφορές, να επιβάλλει όσο γίνεται το δικό του τρόπο παιχνιδιού, θα τη νικήσει αυτή την κουρασμένη Γουλβς. Ό,τι έκανε η Τσέλσι το απόγευμα της Κυριακής. Ο Ολυμπιακός σίγουρα δεν είναι τόσο καλή ομάδα όσο η Τσέλσι. Ούτε η Γουλβς, όμως...