Ολυμπιακός: Η πρόκληση για Ραντζέλοβιτς!

Ο Λάζαρ Ραντζέλοβιτς έχει πετύχει καθοριστικά γκολ για τον Ολυμπιακό σε Ευρώπη και πρωτάθλημα και τώρα ο φορμαρισμένος Σέρβος ετοιμάζεται για τον τελικό του Κυπέλλου!

Ολυμπιακός: Η πρόκληση για Ραντζέλοβιτς!

Τρίβει τα χέρια του ο Πέδρο Μαρτίνς με την έξοχη απόδοση και τη φουλ φόρμα στην οποία βρίσκεται τις τελευταίες ημέρες ο Λάζαρ Ραντζέλοβιτς. Και ο Πορτογάλος τεχνικός ποντάρει πολύ στον 23χρονο Σέρβο εξτρέμ για την επίτευξη των επόμενων μεγάλων στόχων του Ολυμπιακού, τόσο στον τελικό του Κυπέλλου εναντίον της ΑΕΚ όσο και στη ρεβάνς του Europa League εναντίον της Γουλβς.

Δεν ήταν μόνο η έξοχη εμφάνιση που έκανε ο Ραντζέλοβιτς στην Κρήτη εναντίον του ΟΦΗ, με ένα σπέσιαλ παιχνίδι το οποίο είχε γκολ (από την μπαλιά το Καφού, το δεύτερο της ομάδας), αλλά και πολύ ωραίες ενέργειες από τις οποίες θα μπορούσαν να είχαν προκύψει ακόμη περισσότερα τέρματα από τα τρία που έβαλε τελικά η πειραϊκή ομάδα στην προχθεσινή αναμέτρηση. Ο Σέρβος είχε δείξει, από το πολύ μικρό χρονικό διάστημα στο οποίο αγωνίστηκε εναντίον του ΠΑΟΚ, μπαίνοντας αλλαγή στα τελευταία λεπτά εκείνου του αγώνα, ότι είναι σε εξαιρετική κατάσταση.

Ήταν πολύ δραστήριος στις καθυστερήσεις του ντέρμπι που έχασε τελικά ο Ολυμπιακός και παραλίγο να αποβεί καθοριστικός για την ισοφάριση, αλλά η πολύ ωραία σέντρα που είχε κάνει στον Αχμέντ Χασάν είχε καταλήξει στο σουτ του Αιγύπτιου το οποίο εξουδετέρωσε ο Πασχαλάκης. Ήταν η μεγάλη χαμένη ευκαιρία του Ολυμπιακού πριν από το γκολ που ακυρώθηκε…

Διαβάστε ολόκληρο το άρθρο στο σημερινό (17/7) με ένα κλικ!