Η εμπλοκή του… Ντουρμάζ στο «φλερτ» της Γαλατασαράι με τον Ελαμπντελαουί

Ο μάνατζερ του Τζίμι Ντουρμάζ, ο Μάρτιν Νταλίν φέρεται να είναι ο άνθρωπος που έχει προτείνει τον Ομάρ Ελαμπντελαουί στη Γαλατασαράι.

Η εμπλοκή του… Ντουρμάζ στο «φλερτ» της Γαλατασαράι με τον Ελαμπντελαουί

Ο Ομάρ Ελαμπντελαουί τα έχει βρει με τον Ολυμπιακό για να μείνει στην ομάδα του Πειραιά έως το τέλος της σεζόν, όμως, οι δύο πλευρές δεν έχουν δώσει τα χέρια για το μέλλον. Ο Νορβηγός μπακ μπορεί να υπογράψει σε ομάδα της αρεσκείας του οποιαδήποτε στιγμή θέλει, αφού δεν έχει ανανεώσει με τους Πειραιώτες.

Η ομάδα που φαίνεται πως τον πολιορκεί είναι η Γαλατασαράι και οι Τούρκοι φέρνουν στη δημοσιότητα λεπτομέρειες γι’ αυτό το φλερτ. Συγκεκριμένα σύμφωνα με τους γείτονες στην υπόθεση εμπλέκεται ένας… πρώην παίκτης του Ολυμπιακού.

Ο λόγος για τον… Τζίμι Ντουρμάζ. Φυσικά ο ίδιος δεν μπορεί να κάνει τη μεταγραφή, αλλά έχει εμπλακεί σε αυτή την ιστορία ο μάνατζερ του. Ο Μάρτιν Νταλίν που είναι εκπρόσωπος του Σουηδού εξτρέμ, ο οποίος έχει φορέσει τη φανέλα του Ολυμπιακού στο παρελθόν είναι ο άνθρωπος που έχει προτείνει τον Ελαμπντελαουί στη Γαλατασαράι.

Ο Νταλίν έχει μιλήσει με τα καλύτερα λόγια στους ανθρώπους της «Γαλατά» για τον Ομάρ. Σύμφωνα με τους Τούρκους ο αρχηγός του Ολυμπιακού περίμενε μία προσφορά από ομάδα της Premier League, αλλά από τη στιγμή που δεν έχει έρθει είναι έτοιμος να υπογράψει στον τουρκικό σύλλογο.