CAS: Παραμένει η αφαίρεση επτά βαθμών στην Ξάνθη (pic)

Το CAS έδωσε στη δημοσιότητα το έγγραφο το οποίο κάνει αναφορά στην απόφαση που πήρε για το θέμα της πολυϊδιοκτησίας και τονίζει πως δεν επιστρέφονται οι επτά βαθμοί στην Ξάνθη.

CAS: Παραμένει η αφαίρεση επτά βαθμών στην Ξάνθη (pic)

Τέσσερις ημέρες μετά την εκδίκαση της υπόθεσης της πολυϊδιοκτησίας και το CAS εξέδωσε απόφαση για το θέμα που ταλανίζει το ελληνικό ποδόσφαιρο εδώ κι αρκετούς μήνες. Το Ανώτατο Αθλητικό Δικαστήριο επέστρεψε την υπόθεση στην Επιτροπή Εφέσεων της ΕΠΟ, η οποία θα κληθεί να ασχοληθεί με την ουσία του θέματος και να βγάλει απόφαση.

Ξάνθη: Η πρώτη ανακοίνωση μετά την απόφαση του CAS - «Υπάρχει Θεός»

Σε πρώτη φάση οι επτά βαθμοί που αφαιρέθηκαν από τον ΠΑΟΚ επιστρέφονται, αλλά δεν ισχύει το ίδιο και για την Ξάνθη. Από την ομάδα της Θράκης είχαν αφαιρεθεί επίσης επτά βαθμοί για την υπόθεση της πολυϊδιοκτησίας.

Η Ξάνθη ωστόσο δεν είχε προσφύγει στο CAS και όπως ενημέρωσε το ανώτατο δικαστήριο της Λοζάνης δεν της επιστρέφονται οι επτά βαθμοί. Το CAS έδωσε στη δημοσιότητα το σχετικό έγγραφο, το οποίο αναφέρει πως οι βαθμοί που αφαιρέθηκαν από την ομάδα της Θράκης παραμένουν.

«Η επιτροπή του CAS διέταξε να αναιρεθεί η αφαίρεση των επτά βαθμών στον ΠΑΟΚ και η υπόθεση θα επιστρέψει στην ελληνική Δικαιοσύνη για να δικαστεί. Από τη στιγμή που η Ξάνθη δεν άσκησε έφεση για την αφαίρεση των επτά βαθμών προς αυτή, η ποινή παραμένει», αναφέρει χαρακτηριστικά το σχετικό κομμάτι.

Αυτή είναι η απόφαση του CAS για ΠΑΟΚ, επιστροφή των 7 βαθμών