Ήταν ξεκάθαρος ο ΠΑΟΚ: «Να πέσει η Ξάνθη»

Η θέση της ΠΑΕ ΠΑΟΚ στο CAS ήταν ξεκάθαρη, αφού ζήτησε τον υποβιβασμό της Ξάνθης κάτι που το έχει γράψει και στο υπόμνημα του.

Ήταν ξεκάθαρος ο ΠΑΟΚ: «Να πέσει η Ξάνθη»

Τη Δευτέρα το πρωί πραγματοποιήθηκε στο CAS η εκδίκαση της υπόθεσης της πολυιδιοκτησίας ΠΑΟΚ-Ξάνθης. Οι προσφυγές του Ολυμπιακού και της ομάδας της Θεσσαλονίκης εκδικάστηκαν στο ανώτατο αθλητικό δικαστήριο της Λοζάνης και πλέον αυτό που απομένει για να κλείσει οριστικά η υπόθεση είναι απόφαση του CAS.

Κατά τη διάρκεια της δίκης ο Ολυμπιακός επέμεινε στις θέσεις του και δεν άλλαξε ρότα ζητώντας τον υποβιβασμό του ΠΑΟΚ και της Ξάνθης. Από την άλλη πλευρά οι Θεσσαλονικείς ζήτησαν να υποβιβαστεί η ομάδα της Θράκης αν κάποιος πρέπει να τιμωρηθεί για το συγκεκριμένο θέμα.

Από την πλευρά του ΠΑΟΚ διέρρευσε ότι πως είναι ψευδές ότι ζητήθηκε ο υποβιβασμός στης Ξάνθης. Ανεξάρτητα από τις διαρροές που γίνονται μετά τη δίκη στο CAS το σίγουρο είναι πως πράγματι ο ΠΑΟΚ ζήτησε να πέσει κατηγορία η Ξάνθη.

Το ζήτησε αυτό μέσω του Ελβετού δικηγόρου Ibarrola, ενώ και ο Αχιλλέας Μαυρομάτης το ίδιο ζήτησε στην Ελβετία. Άλλωστε πέρα από το τι ειπώθηκε κατά τη διάρκεια της δίκης ο ΠΑΟΚ το έχει γράψει και στο υπόμνημα του που κατέθεσε στο CAS πως πρέπει να υποβιβαστεί η ομάδα της Θράκης, επομένως είναι κάτι που δεν αμφισβητείται.