ΟΦΗ: Εκτός ο Κοιλιάρας

Αποστολή με 21 παίκτες για το ματς με την Αναγέννηση Καρδίτσας.

 

ΟΦΗ: Εκτός ο Κοιλιάρας

Έκτη συνεχόμενη νίκη σε ισάριθμους αγώνες ψάχνει ο ΟΦΗ στο αυριανό (3/3 15:00) εντός έδρας ματς με αντίπαλο την Αναγέννηση Καρδίτσας.

Μοναδικό αγωνιστικό πρόβλημα για τους Κρητικούς είναι ο Γιάννης Κοιλιάρας ο οποίος συνεχίζει να ακολουθεί ατομικό πρόγραμμα και θεραπεία. Όσον αφορά τον Μονιάκη ταλαιπωρείται από ενοχλήσεις στον προσαγωγό, ωστόσο συμπεριλήφθηκε στην 21μελή αποστολή των «ασπρόμαυρων» για την αναμέτρηση με τους «κιτρινόμαυρους» με την συμμετοχή του να κρίνεται την τελευταία στιγμή.

Στον αντίποδα εκτός αποστολής έμειναν οι Παναγιώτου, Οικονόμου, Πλευράκης, Κοιλιάρας, Κοντογιάννης, Περογαμβράκης και Νοικοκυράκης, ενώ σ΄ότι έχει να κάνει με την αποστολή αυτή θα γίνει γνωστή λίγο πριν την σέντρα της αναμέτρησης. Έτσι στην 21μελή αποστολή της ομάδας του Ηρακλείου συμπεριλήφθηκαν οι: Στρέζος, Δερμιτζάκης, Φαζός, Κομεσίδης, Μονιάκης, Μπολάκης,, Ποτουρίδης, Βαφέας, Αργυρόπουλος, Νάστος, Παπαστεριανός, Πουρτουλίδης, Παπατόλιος, Μαχαίρας, Κοέλιο, Μάνος, Λεάλ, Κουτσιανικούλης, Ντίνας, Τοπούζης και Βουό.