Η «Οργάνωση» - Το νέο βιβλίο του Γρηγόρη Αζαριάδη από τις εκδόσεις Bell

Ο Γρηγόρης Αζαριάδης είναι μια πολύ ζωντανή φωνή στον χώρο του ελληνικού αστυνομικού μυθιστορήματος

Η «Οργάνωση» - Το νέο βιβλίο του Γρηγόρη Αζαριάδη από τις εκδόσεις Bell

Ο Γρηγόρης Αζαριάδης αγωνίζεται είτε από το μετερίζι της πεζογραφίας είτε ως αρθρογράφος για την διάδοση του ελληνικού αστυνομικού μυθιστορήματος στο αναγνωστικό κοινό.

Για αυτό και μόνο το λόγο, το νέο του μυθιστόρημα «Η Οργάνωση» κεντρίζει το ενδιαφέρον των αναγνωστών.

Η αστυνόμος Τρύπη και η ομάδα του Τμήματος Εγκλημάτων Κατά Ζωής ταξιδεύουν σε αχαρτογράφητα ύδατα, στον θολό ωκεανό του οργανωμένου εγκλήματος, με αντιπάλους αδίστακτους κακοποιούς... Εκεί όπου βασιλεύει η διαφθορά σε κάθε επίπεδο και ελλοχεύει ο αμείλικτος κίνδυνος για τη ζωή τους ανά πάσα στιγμή. Σε αυτές τις λιγοστές αράδες που αντλήσαμε από το οπισθόφυλλο του βιβλίου εμπεριέχεται η ψίχα της ιστορίας που διαχειρίζεται αφηγηματικά ο Αζαριάδης. Οι εκδόσεις Bell κουβαλούν από βιβλίο σε βιβλίο τη γοητεία και το άρωμα σελίδων που στο παρελθόν αιχμαλώτισαν το αναγνωστικό μας ενδιαφέρον. Κάτι ανάλογο υπόσχονται και αυτή τη φορά με το νέο αστυνομικό μυθιστόρημα του Γρηγόρη Αζαριάδη.

Ο Πέτρος Μάρκαρης ανέλαβε να προϋπαντήσει το νέο πόνημα του Αζαριάδη με τα εξής λόγια: «Ο Γρηγόρης Αζαριάδης είναι μια πολύ ζωντανή φωνή στον χώρο του ελληνικού αστυνομικού μυθιστορήματος. Και με τα μυθιστορήματά του, που επικεντρώνονται στην ελληνική πραγματικότητα, αλλά και με την αρθρογραφία του για το αστυνομικό μυθιστόρημα, έχει μια σημαντική συμβολή στην ανάπτυξη και τη διάδοση του ελληνικού αστυνομικού μυθιστορήματος».