Το νέο βιβλίο του Αλέξη Σπυρόπουλου: Τα διαμάντια είναι παντοτινά

Οι εκδόσεις Sportbook με ιδιαίτερη χαρά παρουσιάζουν το βιβλίο του δημοσιογράφου Αλέξη Σπυρόπουλου, με τίτλο: ΤΑ ΔΙΑΜΑΝΤΙΑ ΕΙΝΑΙ ΠΑΝΤΟΤΙΝΑ

Το νέο βιβλίο του Αλέξη Σπυρόπουλου: Τα διαμάντια είναι παντοτινά

"Ο Αλέξης Σπυρόπουλος μας κάνει την τιμή να είναι στην παρέα του Sportbook και να θυμάται μαζί μας (μέσα από τα κείμενά του σε όλη αυτή τη διαδρομή) στιγμές... Διαμάντια! Το βιβλίο αποτελεί το ανθολόγιο των άρθρων του Αλέξη Σπυρόπουλου, άρθρα που αποτελούν τον ιδανικότερο καθρέφτη της ποδοσφαιρικής ιστορίας.

«Οι δημοσιογράφοι μοιάζουν με τους αρχαιολόγους» συνηθίζει να λέει, μιας και τον χαρακτηρίζει αυτή η μανία του να σκάβεις για να βρίσκεις! Η συνήθεια της συλλογής άχρηστων πληροφοριών τον γοητεύει, δεν πετάει τίποτα. Κι ύστερα τα αξιολογεί όλα αυτά περίπου, όπως οι αρχαιολόγοι!

Ποτέ δεν μπήκε στη διαδικασία να ξεχωρίσει μία δουλειά, ένα άρθρο, μία περιγραφή αγώνα ως καλύτερο.

Το μότο του είναι «Η καλύτερη δουλειά είναι, πάντοτε, αυτή που έχω τη στιγμή που την έχω. Δεν παραπονιέμαι, όλα αυτά τα χρόνια πέρασα ωραία σε πολλά μα-γαζιά. Ούτε νοσταλγώ όμως, ούτε αναπολώ».

Αξιώθηκε τόσα πολλά μέσα από αυτή τη διαδρομή του, κάποια από αυτά τα μοιράζεται μαζί σας μέσα από το βιβλίο. Η συλλογή και η επιμέλεια των άρθρων έγινε από τον Μιχάλη Παπαδάκη, ο οποίος με υπομονή και επιμονή αποδελτίωσε όλα τα άρθρα του Αλέξη Σπυρόπουλου, με το τελικό αποτέλεσμα να δικαιώνει τόσο τον συγγραφέα όσο και τον επιμελητή.

Το βιβλίο κυκλοφόρησε στις 2 Δεκεμβρίου 2020 και διατίθεται από το ηλεκτρονικό βιβλιοπωλείο των εκδόσεων Sportbook και από όλα τα ενημερωμένα βιβλιοπωλεία. Αγορές και περισσότερες πληροφορίες στον παρακάτω σύνδεσμο και στο 2310.629319".