Ταινίες στην τηλεόραση (30/6): Κάποτε στην Καλιφόρνια, Ο γαμπρός της συμφοράς

Διαβάστε αναλυτικά το τηλεοπτικό πρόγραμμα με όλες τις ταινίες που θα προβληθούν σήμερα από τα ιδιωτικά κανάλια αλλά και τη δημόσια τηλεόραση.

Ταινίες στην τηλεόραση (30/6): Κάποτε στην Καλιφόρνια, Ο γαμπρός της συμφοράς

Στις 22:00 το Star θα προβάλει την ταινία «Κάποτε στην Καλιφόρνια». O Στιβ Φορντ είναι ένας ιδιωτικός ντετέκτιβ με βάση του το Λος Άντζελες. Όταν μία εξαιρετικά επικίνδυνη συμμορία καταφέρνει να του κλέψει τον αγαπημένο του σκύλο, Μπάντι, όλος ο κόσμος του καταρρέει.

Μία σειρά από τρελές συμπτώσεις τον οδηγούν στο να κάνει «θελήματα» για την εν λόγω συμμορία, ενώ τον κυνηγάνε δύο αιμοδιψή αδέλφια από τη Σαμόα, τα τσιράκια ενός τοκογλύφου και πολλοί ακόμη ιδιόμορφοι χαρακτήρες.

Στην ίδια ώρα ο ΣΚΑΪ θα δείξει την ταινία «Ο γαμπρός της συμφοράς». Ο Γκρεγκ Φόκερ, ένας νοσοκόμος από το Σικάγο, ταξιδεύει μαζί με την εκλεκτή της καρδιάς του, την Παμ, στη Νέα Υόρκη, για να γνωρίσει τους δικούς της.

Οι δυο ερωτευμένοι νέοι σκοπεύουν να επισημοποιήσουν τη σχέση τους και τίποτε δε φαίνεται ικανό να σταθεί εμπόδιο στα σχέδιά τους. Ωστόσο, το Σαββατοκύριακο στο σπίτι των γονιών της Παμ, αποδεικνύεται σωστός εφιάλτης για τον μέλλοντα γαμπρό.

Αναλυτικά το τηλεοπτικό πρόγραμμα.