Ολυμπιακός - ΠΑΟΚ, Άρης - ΑΕΚ για το Κύπελλο: Σε ποιο κανάλι, ποιοι περιγράφουν - Τηλεοπτικός οδηγός

Σε ποια κανάλια θα δούμε τα δύο ματς, Ολυμπιακός - ΠΑΟΚ, Άρης - ΑΕΚ για το Κύπελλο Ελλάδας. Ποιοι περιγράφουν, ποιοι θα είναι στο ρεπορτάζ, ποιες εκπομπές ετοιμάζονται.

Ολυμπιακός - ΠΑΟΚ, Άρης - ΑΕΚ για το Κύπελλο: Σε ποιο κανάλι, ποιοι περιγράφουν - Τηλεοπτικός οδηγός

Η «κούρσα» για την ανάδειξη του Κυπελλούχου Ελλάδας κάνει επανεκκίνηση ζωντανά και αποκλειστικά στην COSMOTE TV, με τους αγώνες ρεβάνς της ημιτελικής φάσης του θεσμού, που θα διεξαχθούν την Τετάρτη 24/6.

Μετά την ήττα στην Τούμπα (3-2) και στο ΟΑΚΑ (2-1), Ολυμπιακός και Άρης υποδέχονται αντίστοιχα τον ΠΑΟΚ και την ΑΕΚ, με στόχο την επικράτηση, ένα βήμα πριν από τον μεγάλο τελικό.

«Κόρες»: Στην Αμοργό η πρώτη διεθνής συμπαραγωγή που γυρίζεται στην Ευρώπη μετά τον κορονοϊό

Μία ώρα πριν από τη σέντρα των αγώνων Άρης – ΑΕΚ (19.00, COSMOTE SPORT 2HD) και Ολυμπιακός – ΠΑΟΚ (21.30, COSMOTE SPORT 1HD), η εκπομπή «Ώρα Κυπέλλου Pregame» (18.00 – COSMOTE SPORT 2HD & 20.30, COSMOTE SPORT 1HD) θα μεταφέρει στους τηλεθεατές όλα τα νέα για την προετοιμασία των ομάδων και θα παρουσιάσει πλούσιο ρεπορτάζ από την δημοσιογραφική ομάδα των καναλιών COSMOTE SPORT. Στην εκπομπή για το Ολυμπιακό - ΠΑΟΚ θα είναι ο Τάσος Κολλίντζας.

MEGA TV: Ο Καρπετόπουλος, η μάχη με «Total Football», «Αθλητική Κυριακή» και η Μυρτώ Κοντοβά

Την περιγραφή για το Ολυμπιακός – ΠΑΟΚ θα κάνει ο Αντρέας Παλομπαρίνι. Στο ρεπορτάζ θα είναι οι Δημήτρης Σπηλιόπουλος, Μιχάλης Μελισσίδης, Ανδρέας Σερεβέτας και ο Λάμπρος Μπαλάφας στην αρχισυνταξία.

Την εκπομπή για το Αρης – ΑΕΚ θα παρουσιάσει ο Σωτήρης Κωσταβάρας. Στην περιγραφή του αγώνα θα είναι ο Κώστας Ψάρρας και στο ρεπορτάζ οι Πάρης Τσελεπίδης, Πάνος Μάλαμας, Κώστας Γκουντούλας. Στην αρχισυνταξία θα ο Γιάννης Κυφωνίδης.

Μετά την ολοκλήρωση των ματς οι τηλεθεατές θα παραμένουν στα κανάλια COSMOTE SPORT, καθώς η σκυτάλη θα δίνεται στην εκπομπή «Ώρα Κυπέλλου PostGame», με δηλώσεις παικτών και προπονητών και λεπτομερή ανάλυση των καθοριστικών φάσεων.