MEGA TV: Ο Καρπετόπουλος, η μάχη με «Total Football», «Αθλητική Κυριακή» και η Μυρτώ Κοντοβά

Η τηλεθέαση για Σούπερ Μπάλα, Total Football και Αθλητική Κυριακή, ο Αντώνης Καρπετόπουλος και ο αυξημένος ρόλος του και η Μυρτώ Κοντοβά που... επιστρέφει στο Mega.

MEGA TV: Ο Καρπετόπουλος, η μάχη με «Total Football», «Αθλητική Κυριακή» και η Μυρτώ Κοντοβά

«Ο Αντώνης Καρπετόπουλος θα έχει αυξημένο ρόλο στο Mega το επόμενο διάστημα», αναφέρουν οι typologies και προφανώς αυτό έχει σχέση με το γεγονός ότι η αθλητική εκπομπή του MEGA βγαίνει νικήτρια στη μάχη της τηλεθέασης για τρίτη συνεχόμενη Κυριακή
Η εκπομπή Σούπερ Μπάλα Live, συγκέντρωσε 4,98% στο γενικό σύνολο και 2,99% στο δυναμικό κοινό. Το Total Football στο Open συγκέντρωσε 4,98 % στο γενικό σύνολο, ενώ ήταν πρώτη με 5,25 % στο δυναμικό κοινό.

Η Αθλητική Κυριακή στην ΕΡΤ είχε 4,47% στο γενικό σύνολο και στο δυναμικό κοινό (15-44) 2,82%.

Τηλεθέαση: Σκληρή «μάχη» μεταξύ ΣΚΑΪ και ALPHA και ο αγώνας ανάμεσα σε ΕΡΤ1, Open και Mega

Σίριαλ από την Κοντοβά

Στο μεταξύ, η Μυρτώ Κοντοβά θα είναι το νέο πρόσωπο στο Mega. Σύμφωνα με τις typologies, θα αναλάβει να γράψει για λογαριασμό του καναλιού ένα νέο σίριαλ μετά από συμφωνία με τον διευθυντή Προγράμματος Πέτρο Μπούτο.

Η νέα εκπομπή του Μένιου Σακελλαρόπουλου στο MEGA

Υπέροχα πλάσματα και μίλα μου βρώμικα

Η Μυρτώ Κοντοβά γεννήθηκε στην Αθήνα. Έχει γράψει στίχους για πολλούς καλλιτέχνες, μεταξύ των οποίων για τη Δήμητρα Γαλάνη, την Άλκηστη Πρωτοψάλτη, τον Δημήτρη Μπάση, την Άννα Βίσση, τον Γιάννη Κότσιρα, τον Σάκη Ρουβά. Το τραγούδι της που έγινε μεγαλύτερη επιτυχία και κατάφερε να μείνει στο χρόνο είναι το "Τράβα σκανδάλη" σε μουσική Δήμητρας Γαλάνη και ερμηνεία Άλκηστης Πρωτοψάλτη.

Επίσης τη σεζόν 2007/2008 προβλήθηκε η κωμική σειρά "Υπέροχα πλάσματα", σε δικό της σενάριο, από το κανάλι Alpha TV κερδίζοντας το βραβείο καλύτερου πρωτότυπου σεναρίου "Πρόσωπα 2008". Από τον Οκτώβριο του 2009 μέχρι τον Ιούνιο του 2010 προβλήθηκε η επόμενη της κωμική σειρά με τίτλο "Μίλα μου βρώμικα" από το Mega. Παράλληλα έχει γράψει το νεανικό μυθιστόρημα "Το Κουβάρι των Αλλόκοτων Πραγμάτων". Τα τελευταία χρόνια απαντά σε γράμματα αναγνωστών στη στήλη "Μίλα μου βρώμικα" στην εφημερίδα "Athens Voice".