Ταινίες στην τηλεόραση (23/6): Καλώς ήρθατε στη ζούγκλα, Baywatch, Το άσυλο του τρόμου

Διαβάστε αναλυτικά το τηλεοπτικό πρόγραμμα με όλες τις ταινίες που θα προβληθούν σήμερα από τα ιδιωτικά κανάλια αλλά και τη δημόσια τηλεόραση.

Ταινίες στην τηλεόραση (23/6): Καλώς ήρθατε στη ζούγκλα, Baywatch, Το άσυλο του τρόμου

Στις 21:00 το Star θα προβάλει την ταινία «Το άσυλο του τρόμου». Ένας απόφοιτος γιατρός της Οξφόρδης πάει για πρακτική εξάσκηση στο Stonehearst Asylum. Το άσυλο έχει ψυχικά διαταραγμένους ασθενείς και ο γιατρός μας γνωρίζοντάς τους αποκτά εμμονή με μια τρόφιμο του άσυλου, την γοητευτική Eliza Graves. Καθώς αναλαμβάνει τα καθήκοντά του, ανακαλύπτει σιγά σιγά πως όλα εκεί μέσα είναι υπό αμφισβήτηση. Τρόφιμοι και γιατροί κρύβουν ένα μεγάλο μυστικό.

Μία ώρα αργότερα ο ΣΚΑΪ θα δείξει την ταινία «Baywatch». Ο ναυαγοσώστης Μιτς Μπιουκάνον και η ομάδα του αναλαμβάνουν, εκτός της φύλαξης της παραλίας, την εκπαίδευση νεοσύλλεκτων ναυαγοσωστών. Ανάμεσά τους είναι και ο αλαζόνας πρωταθλητής κολύμβησης Ματ Μπρόντι. Η σύγκρουση μεταξύ τους είναι εκρηκτική, αλλά τελικά θα αναγκαστούν να συνεργαστούν στενά προκειμένου να ξεσκεπάσουν μια εγκληματική οργάνωση που διακινεί ναρκωτικά και απειλεί το μέλλον της παραλίας τους.

Τα μεσάνυχτα θα προβληθεί στο Mega η ταινία «Καλώς ήρθατε στη ζούγκλα».Η καινούρια αποστολή του Μπεκ, κυνηγού επικηρυγμένων, τον στέλνει στα βάθη του Αμαζονίου, στη μικρή πόλη Ελντοράντο. Εκεί θα διαπιστώσει ότι ο στόχος του δεν είναι κάποιος δραπέτης, όπως νόμιζε, αλλά ο γιος μιας γνωστής οικογένειας, που ψάχνει για χρυσάφι. Οι δυο τους θα συνεργαστούν στην αναζήτηση ενός χαμένου χρυσωρυχείου, προκαλώντας την οργή του αδίστακτου «άρχοντα» της πόλης. Μια εκρηκτική περιπέτεια δράσης με πολύ χιούμορ, εξωτικές τοποθεσίες και αριστοτεχνικές σκηνές μάχης!

Αναλυτικά το τηλεοπτικό πρόγραμμα.