Ταινίες στην τηλεόραση (10/6): Bangkok Dangerous, Captain America: Εμφύλιος Πόλεμος, Sabotage

Διαβάστε αναλυτικά το τηλεοπτικό πρόγραμμα με όλες τις ταινίες που θα προβληθούν σήμερα από τα ιδιωτικά κανάλια αλλά και τη δημόσια τηλεόραση.

Ταινίες στην τηλεόραση (10/6): Bangkok Dangerous, Captain America: Εμφύλιος Πόλεμος, Sabotage

Στις 21:00 μπορείτε να παρακολουθήσετε στο OPEN TV το «Bangkok: Επικίνδυνη αποστολή» (Bangkok Dangerous, 2008), με πρωταγωνιστή τον Νίκολας Κέιτζ. Ένας μοναχικός, ψυχρός επαγγελματίας δολοφόνος πηγαίνει στην Ταϊλάνδη για να εκτελέσει τέσσερα συμβόλαια θανάτου. Θα αναπτύξει όμως φιλικές σχέσεις μ' έναν νεαρό που τον βοηθάει και θα ερωτευτεί μια κωφάλαλη κοπέλα.

Ακολουθεί στις 22:00 το «Captain America: Εμφύλιος πόλεμος» (Captain America: Civil War, 2016) από τον ALPHA. Έπειτα από ένα επεισόδιο με παράπλευρες απώλειες στη Νιγηρία, 117 χώρες του ΟΗΕ καταθέτουν ένα Σύμφωνο που επιχειρεί να ελέγξει τη δράση των Εκδικητών (Avengers). O Iron Man (Ρόμπερτ Ντάουνι Τζούνιορ) δείχνει θετικός, ο Captain America (Κρις Έβανς) αρνείται να υπογράψει οποιοδήποτε χαρτί και η κόντρα ανάμεσα στις δύο πλευρές μοιάζει αναπόφευκτη...

Τελευταία επιλογή της ημέρας το «Σαμποτάζ» (Sabotage, 2014) με πρωταγωνιστή τον Άρνολντ Σβαρτσενέγκερ, το οποίο προβάλλεται στις 23:00 από το OPEN TV. Μετά την έφοδο μιας ειδικής ομάδας δίωξης ναρκωτικών στο κρησφύγετο ενός μεξικανικού καρτέλ, 10 εκατ. δολάρια εξαφανίζονται. Έπειτα από άκαρπες ανακρίσεις, τα μέλη της απαλλάσσονται των κατηγοριών κι επανασυνδέονται, αλλά ένα-ένα αρχίζουν να δολοφονούνται με άγριο τρόπο.

Αναλυτικά το τηλεοπτικό πρόγραμμα.