Τηλεοπτικό πρόγραμμα: Τα κανάλια για Μπάγερν - Φορτούνα, Σάλκε - Βέρντερ, ταινίες και τραγούδι

Σάλκε - Βέρντερ Βρέμης, Χέρτα - Άουγκσμπουργκ, Μπάγερν - Φορτούνα Ντίσελντορφ, ταινίες και τραγούδι στο τηλεπτικό πρόγραμμα - Δείτε σε ποια κανάλια θα τα δείτε, σήμερα Σάββατο 30 Μαΐου (30/5).

Τηλεοπτικό πρόγραμμα: Τα κανάλια για Μπάγερν - Φορτούνα, Σάλκε - Βέρντερ, ταινίες και τραγούδι

Συνέχεια στη Bundesliga και τη Bundesliga 2 και τηλεοπτικό πρόγραμμα με πολλά ματς αλλά και αρκετές ταινίες και τραγούδι σε διάφορα κανάλια.

Για τη Bundesliga θα δούμε Σάλκε - Βέρντερ Βρέμης, Βόλφσμπουργκ - Άιντραχτ Φρανκφούρτης, Χέρτα Βερολίνου - Άουγκσμπουργκ, Μάιντς - Χόφενχαϊμ και Μπάγερν Μονάχου - Φορτούνα Ντίσελντορφ.

Για τη Bundesliga 2 έχουμε Κίελo - Αρμίνια Μπίλεφελντ, Νυρεμβέργη - Μπόχουμ, Καρλσρούη - Σαν Πάουλι.

Συντάξεις Ιουλίου: Πότε καταβάλλονται από Δημόσιο, ΙΚΑ, ΝΑΤ, ΟΑΕΕ, ΟΓΑ, ΕΤΑΑ, ΟΠΕΚΑ, ΕΦΚΑ

Οι ταινίες

Όσον αφορά τις ταινίες, στις 20:50 το Mega θα προβάλει την ταινία «Οι άγγελοι του Τσάρλι». Δέκα λεπτά μετά το Star θα δείξει την ταινία «Χάρι Πότερ: Ο αιχμάλωτος του Αζκαμπάν». Στις 22:00 το Alpha θα προβάλει την ταινία «Σχεδόν έρωτας».

Εορτολόγιο: Γιορτάζουν σήμερα, Σάββατο 30 Μαΐου και «υπεξηρέθη η επί της Ακροπόλεως κυματίζουσα...»

Στην υγειά μας ρε παιδιά

Στο μεταξύ, στις 21.15, στον ΣΚΑΪ, η εκπομπή «Στην υγειά μας ρε παιδιά!» με τον Σπύρο Παπαδόπουλο επιστρέφει με νέα επεισόδια και τιμά τους μαχητές της πρώτης γραμμής στον πόλεμο με τον κορονοϊό.

Με 25 καταξιωμένους καλλιτέχνες να καταθέτουν το «ευχαριστώ» τους με τις ερμηνείες τους και με καλεσμένους γιατρούς, νοσηλευτές, αστυνομικούς, διασώστες και άλλους επαγγελματίες που έδωσαν τον καλύτερό τους εαυτό την κρίσιμη αυτή περίοδο, θα απολαύσουμε μια μοναδική μουσική βραδιά. Οι Χρήστος Νικολόπουλος, Γλυκερία, Πίτσα Παπαδοπούλου, Μελίνα Κανά, Θέμης Αδαμαντίδης, Κώστας Μακεδόνας, Δημήτρης Μπάσης, Γιάννης Ζουγανέλης, Κώστας Καράλης, Λάκης Παπαδόπουλος, Θανάσης Βασιλόπουλος, Φωτεινή Δάρρα, Δημήτρης Σταρόβας, Βαγγέλης Γερμανός, Βασίλης Λέκκας, Θοδωρής Μαραντίνης, Νίκος Βουρλιώτης, Δήμος Αναστασιάδης, Σταύρος Σιόλας, Κίτρινα Ποδήλατα, Μιρέλλα Πάχου και Θοδωρής Βουτσικάκης ερμηνεύουν υπέροχα πολυαγαπημένα τραγούδια και καταθέτουν μελωδικά την ευγνωμοσύνη τους στους «ήρωες» της πρώτης γραμμής.

Ζάχαρο: Ποιος ξηρός καρπός το καταπολεμά

Στα τραγούδια λέμε ΝΑΙ

Με νέα επεισόδια στη συχνότητα της ΕΡΤ1 επιστρέφει και η εκπομπή «Στα τραγούδια λέμε ΝΑΙ» (20:30) με τη Ναταλία Δραγούμη και τον Μιχάλη Μαρίνο. Απόψε είναι αφιερωμένη στον άρχοντα του λαϊκού τραγουδιού, Στράτο Διονυσίου.

Με αφορμή τη συμπλήρωση τριάντα ετών από την ημέρα που ο μεγάλος καλλιτέχνης «έφυγε» από κοντά μας, η εκπομπή φιλοξενεί τους τρεις γιους και άξιους συνεχιστές του, Άγγελο, Στέλιο και Διαμαντή. Επίσης συμμετέχουν οι συνθέτες Τάκης Μουσαφίρης και Θανάσης Πολυκανδριώτης, οι οποίοι καταθέτουν τις δικές τους εμπειρίες με τον αξέχαστο τραγουδιστή.

Ανατρεπτικό στιγμιότυπο, η παρουσία του Μίλτου Πασχαλίδη, ο οποίος τραγουδά Στράτο με τη χαρακτηριστική του φωνή, αποδεικνύοντας ότι δεν υπάρχουν σύνορα σ’ αυτές τις ποιότητες.

Στο πλευρό των υιών και οι κυρίες Λιζέττα Νικολάου και Κική Λουκά, συνεργάτιδες του Στράτου, που με τις υπέροχες φωνές τους μας ταξιδεύουν στο παρελθόν.

«Όταν άκουσα τον Στράτο, συγκλονίστηκα» λέει ο ανεπανάληπτος Μίμης Πλέσσας, ο οποίος υπέγραψε το εμβληματικό ζεϊμπέκικο «Βρέχει Φωτιά Στη Στράτα Μου».

Η Αγνή Καλουμένου παίρνει τη σκυτάλη για τη νέα γενιά, χαρίζοντας φρέσκες πινελιές στο αφιέρωμα.