Ταινίες στην τηλεόραση (30/5): Οι άγγελοι του Τσάρλι, Χάρι Πότερ, Σχεδόν έρωτας

Διαβάστε αναλυτικά το τηλεοπτικό πρόγραμμα με όλες τις ταινίες που θα προβληθούν σήμερα από τα ιδιωτικά κανάλια αλλά και τη δημόσια τηλεόραση.

Ταινίες στην τηλεόραση (30/5): Οι άγγελοι του Τσάρλι, Χάρι Πότερ, Σχεδόν έρωτας

Στις 20:50 το Mega θα προβάλει την ταινία «Οι άγγελοι του Τσάρλι». Ο πάμπλουτος 'Ερικ Νοξ απάγεται από τα γραφεία της Knox Technologies και η εταιρεία του κινδυνεύει να χάσει ένα δισεκατομμύριο δολάρια. Εκτός, κι αν τον εντοπίσουν εγκαίρως. Μια υπόθεση για τα κορίτσια του Τσάρλι, του μυστηριώδους αφεντικού τριών θηλυκών ντετέκτιβ, ο οποίος βρίσκει πάντοτε έξυπνους τρόπους για να αποφεύγει τις πρόσωπο με πρόσωπο συναντήσεις με τους πελάτες του. Οι «Άγγελοι» του είναι πανέτοιμοι να χρησιμοποιήσουν τα σωματικά τους... όπλα, μαζί με επικίνδυνη γοητεία, high-tech gadgets και μερικά χέρια ξύλο, προκειμένου να φέρουν την αποστολή τους εις πέρας.

Δέκα λεπτά μετά το Star θα δείξει την ταινία «Χάρι Πότερ: Ο αιχμάλωτος του Αζκαμπάν». Ο 13χρονος πλέον Χάρι Πότερ έρχεται ξανά στο Χόγκουαρτς, το οποίο φυλάσσουν οι τρομακτικοί Παράφρονες, αναζητώντας το δραπέτη Σείριο Μπλακ, ένα μάγο που σχετίζεται με το θάνατο των γονέων του Χάρι. Ποιος είναι όμως στην πραγματικότητα ο πρώην φυλακισμένος του Αζκαμπάν και ποια είναι η σχέση του με τον καθηγητή Λούπιν, ο οποίος θα μάθει στον Χάρι πώς να αντιδρά στην παραλυτική δύναμη που έχουν πάνω του οι Παράφρονες;

Στις 22:00 το Alpha θα προβάλει την ταινία «Σχεδόν έρωτας». Ο νεαρός Όλιβερ έχει μια σύντομη σεξουαλική συνεύρεση με την Έμιλι κατά τη διάρκεια μιας πτήσης προς το Λος Άντζελες, αλλά τελικά οι δρόμοι τους χωρίζουν. Βάζουν στοίχημα να συναντηθούν σε έξι χρόνια, όμως η Έμιλι τον εντοπίζει ύστερα από τρία χρόνια κι ακολουθούν πολλά ακόμη ραντεβού μέχρι να ομολογήσουν τον έρωτά τους.

Αναλυτικά το τηλεοπτικό πρόγραμμα.