Τo Space Force με τον Steve Carell έφτασε στο ελληνικό Netflix (vid)

To Νetflix έχει ποντάρει στην επιτυχία του Space Force, της νέας σειράς στην οποία πρωταγωνιστεί ο Steve Carrel. Βρίσκεται ήδη στην ελληνική μορφή της περίφημης πλατφόρμας. 

Τo Space Force με τον Steve Carell έφτασε στο ελληνικό Netflix (vid)

To Νetflix έχει ποντάρει στην επιτυχία του Space Force, της νέας σειράς στην οποία πρωταγωνιστεί ο Steve Carrel.

Τον Απρίλιο είχε κυκλοφορήσει το επίσημο trailer της κωμικής σειράς του Netflix από τον δημιουργό του The Office, Greg Daniels και τον Steve Carell. Ο λόγος για το Space Force, του οποίου η πρώτη σεζόν των δέκα επεισοδίων είναι πλέον διαθέσιμη στην streaming υπηρεσία και πρόκειται να σας βάλει στα τραγελαφικά παρασκήνια της γέννησης του έκτου τμήμα των Αμερικανικών Ενόπλων Δυνάμεων.

Στην υπόθεση θα δούμε τον στρατηγό Mark R. Naird που τον υποδύεται ο Carell, ο οποίος παίρνει μια μεγάλη προαγωγή που πρέπει να κουμαντάρει το νεοσύστατο έκτο κλάδο των αμερικανικών ενόπλων δυνάμεων φέρνοντας εις πέρας την αποστολή που του ανατέθηκε, παρόλο που θα υπάρξουν και οι στιγμές που θα γίνει ο περίγελος των υπολοίπων.

Μεταξύ άλλων πρωταγωνιστούν: Owen Daniels, Lisa Kudrow, Noah Emmerich, John Malkovich, Tawny Newsome, Ben Schwartz, Diana Silvers.

Πηγή: unboxholics