Τηλεοπτικό πρόγραμμα: Τα κανάλια για Φράιμπουργκ - Λεβερκούζεν και «τα δύο πρόσωπα του Ιανουαρίου»

Φράιμπουργκ - Λεβερκούζεν, Ντάρμσταντ - Γκρόιτερ Φιρτ, «Τα δύο πρόσωπα του Ιανουαρίου» και πολλά άλλα σε διάφορα κανάλια στο σημερινό τηλεοπτικό πρόγραμμα.

Τηλεοπτικό πρόγραμμα: Τα κανάλια για Φράιμπουργκ - Λεβερκούζεν και «τα δύο πρόσωπα του Ιανουαρίου»

Συνέχεια στη Bundesliga και τη Bundesliga 2 με δυο τηλεοπτικά ματς σήμερα, Παρασκευή 29 Μαΐου (29/5). Για την Bundesliga το Φράιμπουργκ - Λεβερκούζεν και για τη Bundesliga 2 Ντάρμσταντ - Γκρόιτερ Φιρτ.

Πολλές και σήμερα οι ταινίες. Στις 21:00 το Star θα προβάλει την ταινία «Εκτός εαυτού». Η Έρικα είναι μια πετυχημένη ραδιοφωνική παραγωγός η οποία ένα βράδυ δέχεται επίθεση, κατά την οποία ο σύντροφός της δολοφονείται, ενώ η ίδια τραυματίζεται σοβαρά. Όταν συνέρχεται, αποφασίζει να πάρει την κατάσταση στα χέρια της και κυκλοφορεί πλέον οπλοφορώντας.

Εορτολόγιο: Γιορτάζουν σήμερα, Παρασκευή 29 Μαΐου αλλά και... θρήνος, κλαυθμός και οδυρμός

Μία ώρα μετά ο Alpha θα δείξει την ταινία «Τα δύο πρόσωπα του Ιανουαρίου». Στην Αθήνα του 1962 ένα ζευγάρι Αμερικανών τουριστών γνωρίζει έναν ξεναγό συμπατριώτη τους, ο οποίος δέχεται να τους βοηθήσει όταν μπλέκονται σε ένα φόνο.

Αγίου Πνεύματος 2020: Πότε πέφτει -Τι θα γίνει με τα σχολεία -Ποιοι εργάζονται -Οι επόμενες αργίες

Στις 23:30 το Star θα προβάλει την ταινία «Απρόσκλητος επισκέπτης». Ο Φιλ Μπρόουκερ, πρώην πράκτορας της δίωξης ναρκωτικών, ζει πλέον με τη μικρή κόρη του μια φιλήσυχη ζωή στον αμερικανικό Νότο. Μια παρεξήγηση όμως θα αποκαλύψει στον τοπικό έμπορο ναρκωτικών το παρελθόν του, μια πληροφορία που εκείνος αποφασίζει να πουλήσει σε όσους έχουν ανοιχτούς λογαριασμούς με τον Μπρόουκερ.

ΔΕΔΔΗΕ: Διακοπή ρεύματος σε Αθήνα, Πειραιά, Θρακομακεδόνες, Ίλιον, Βούλα, Χαλάνδρι, Καλλιθέα