Ταινίες στην τηλεόραση (28/5): Ο Υπέροχος Γκάτσμπι, Το Μούτρο, Doctor Strange

Διαβάστε αναλυτικά το τηλεοπτικό πρόγραμμα με όλες τις ταινίες που θα προβληθούν σήμερα από τα ιδιωτικά κανάλια αλλά και τη δημόσια τηλεόραση.

Ταινίες στην τηλεόραση (28/5): Ο Υπέροχος Γκάτσμπι, Το Μούτρο, Doctor Strange

Δύο επιλογές σήμερα ταυτόχρονα στις 21:00, με πρώτη εξ αυτών το «Ο υπέροχος Γκάτσμπυ» (The Great Gatsby, 2013) από το OPEN TV με πρωταγωνιστή τον Λεονάρντο Ντι Κάπριο. Ο πρώην χρηματιστής και νυν τρόφιμος νευρολογικής κλινικής Νικ Κάραγουεϊ αφηγείται τις ξένοιαστες ημέρες του στο Λονγκ Άιλαντ του 1922 και τη γνωριμία του με τον γοητευτικό όσο και μυστηριώδη μεγιστάνα Τζέι Γκάτσμπι.

Την ίδια ώρα (21:00) προβάλλεται από το STAR η περιπέτεια δράσης «Το Μούτρο: Η Επιστροφή» (Mechanic: Resurrection, 2016) με πρωταγωνιστή τον Τζέισον Στέιθαμ. Πέντε χρόνια μετά την απόσυρσή του ο πρώην επαγγελματίας εκτελεστής Άρθουρ Μπίσοπ επανέρχεται δίχως τη θέλησή του στην ενεργό δράση για να σώσει από τα χέρια ενός μαφιόζου μια γοητευτική κοπέλα (Τζέσικα Άλμπα) με φιλανθρωπικό έργο.

Στις 22:00 μπορείτε να παρακολουθήσετε άλλη μια ταινία της σειράς Avengers της Marvel από τον ALPHA, το «Doctor Strange» (2016). Ο κορυφαίος νευροχειρουργός Στίβεν Στρέιντζ (Μπένεντικτ Κάμπερμπατς) τραυματίζεται σοβαρά στα χέρια εξαιτίας αυτοκινητικού ατυχήματος. Αναζητώντας θεραπεία, θα καταφύγει στο Κατμαντού και σε ένα εναλλακτικό κέντρο ανάρρωσης με πολλά θαυματουργά μυστικά.

Αναλυτικά το τηλεοπτικό πρόγραμμα