Τηλεοπτικό πρόγραμμα: Σε ποια κανάλια θα δούμε ταινίες και Κολωνία - Μάιντς, Ουνιόν - Μπάγερν

Κολωνία - Μάιντς, Ουνιόν Βερολίνου - Μπάγερν Μονάχου και ταινίες στο τηλεοπτικό πρόγραμμα, σήμερα Κυριακή 17 Μαΐου. Δείτε κανάλια και ώρες.

Τηλεοπτικό πρόγραμμα: Σε ποια κανάλια θα δούμε ταινίες και Κολωνία - Μάιντς, Ουνιόν - Μπάγερν

Μπάλα ξανά σήμερα, φυσικά με Bundesliga, η οποία άρχισε από χθες.

H Bundesliga αποτελεί το πρώτο μεγάλο ευρωπαϊκό πρωτάθλημα που έκανε σέντρα εν μέσω κορονοϊού. Καλείται να επιβεβαιώσει τον τίτλο του πιο ασφαλούς πρωταθλήματος και να δείξει τον δρόμο και στα υπόλοιπα της Ευρώπης. Να δείξει δηλαδή πως με τα απαραίτητα μέτρα, είναι εφικτό να αρχίσουν και πάλι τα παιχνίδια και να ολοκληρωθεί μέσα στο γήπεδο η φετινή σεζόν.

Εχει αγώνες λοιπόν μετά από καιρό, το τηλεοπτικό πρόγραμμα. Έχει και ταινίες φυσικά. Οι αγώνες είναι όλοι από το πρωτάθλημα της Γερμανίας.

Νωρίς για τη Bundesliga 2: Ζανκτ Πάουλι - Νυρεμβέργη, Αρμίνια Μπίλεφελντ - Όσναμπρικ, Γκρόιτερ Φιρτ - Αμβούργο και Βέχεν Βίζμπαντεν - Στουτγκάρδη.

Στη συνέχεια για τη Bundesliga: Κολωνία - Μάιντς, Ουνιόν Βερολίνου - Μπάγερν Μονάχου.

Και φυσικά, πολλές ταινίες όπως: Επικίνδυνη Αποστολή: Μυστικό Έθνος, Σκυλάκια στο διάστημα, Ακατάλληλο για ανηλίκους, Iron Man, Λουκουμάδες με μέλι, Αγάπη μόνο, Ο Ιντιάνα Τζόουνς και ο ναός του χαμένου θησαυρού, Η εμμονή.

Δείτε, αναλυτικά το τηλεοπτικό πρόγραμμα, ΕΔΩ.