Ταινίες στην τηλεόραση (17/5): Επικίνδυνη Αποστολή: Μυστικό Έθνος, Iron Man, Η εμμονή

Διαβάστε αναλυτικά το τηλεοπτικό πρόγραμμα με όλες τις ταινίες που θα προβληθούν σήμερα από τα ιδιωτικά κανάλια αλλά και τη δημόσια τηλεόραση.

Ταινίες στην τηλεόραση (17/5): Επικίνδυνη Αποστολή: Μυστικό Έθνος, Iron Man, Η εμμονή

Στις 21:15 ο ΣΚΑΪ θα προβάλει την ταινία «Επικίνδυνη Αποστολή: Μυστικό Έθνος». H οργάνωση-φάντασμα «Συνδικάτο» εντείνει τις τρομοκρατικές της δραστηριότητες σε ολόκληρο τον κόσμο και ο Ίθαν Χαντ καλείται να την αντιμετωπίσει με την πλάτη στον τοίχο, καθώς η αμερικανική κυβέρνηση παύει τις δραστηριότητες της IMF λόγω αδιαφανών πρακτικών.

Στις 22:00 ο Alpha θα δείξει την ταινία «Iron Man». Ο πλούσιος έμπορος όπλων Τόνι Σταρκ απάγεται από τρομοκράτες στο Αφγανιστάν. Για να δραπετεύσει, κατασκευάζει μια προηγμένης τεχνολογίας πανοπλία, την οποία αποφασίζει να εξελίξει και να χρησιμοποιήσει για το κοινό καλό ως Iron Man.

Στις 23:20 το Mega θα προβάλει την ταινία «Η εμμονή». Η Τέλι Παρέτα καταφεύγει σε ψυχιατρική βοήθεια για να ξεπεράσει την απώλεια του 8χρονου γιου της σ' ένα αεροπορικό ατύχημα. Προς μεγάλη της έκπληξη, ο ψυχίατρος ισχυρίζεται ότι ο γιος της δεν υπήρξε ποτέ και ότι τα οκτώ χρόνια αναμνήσεων είναι αποκύημα της φαντασίας της! Η Τέλι θα γνωρίσει έναν πατέρα με παρόμοια εμπειρία και μαζί θα προσπαθήσουν να αποδείξουν την ύπαρξη των παιδιών τους.

Αναλυτικά το τηλεοπτικό πρόγραμμα.