Ταινίες στην τηλεόραση (3/5): Thor 2: Σκοτεινός κόσμος, Η αποπλάνηση ενός ξένου, Houdini

Διαβάστε αναλυτικά το τηλεοπτικό πρόγραμμα με όλες τις ταινίες που θα προβληθούν σήμερα από τα ιδιωτικά κανάλια αλλά και τη δημόσια τηλεόραση.

Ταινίες στην τηλεόραση (3/5): Thor 2: Σκοτεινός κόσμος, Η αποπλάνηση ενός ξένου, Houdini

Στις 21:00 ο Alpha θα προβάλει την ταινία «Thor 2: Σκοτεινός κόσμος». Ο Θορ είναι ο μόνος που μπορεί να αντιμετωπίσει έναν εχθρό από το μακρινό παρελθόν. Τον αρχηγό των σκοτεινών ξωτικών Μάλεκιθ, ο οποίος επιστρέφει αναζητώντας τον Αιθέρα, το μυστικό και ανίκητο όπλο με τη βοήθεια του οποίου θα καταστρέψει το Άσγκαρ και θα βυθίσει το σύμπαν στο αιώνιο σκοτάδι.

Στις 22:50 το Mega την ταινία «Η αποπλάνηση ενός ξένου». Η βραβευμένη με 'Οσκαρ Χάλι Μπέρι και ο πολυβραβευμένος Μπρους Γουίλις πρωταγωνιστούν σε ένα θρίλερ μυστηρίου που θα σας καθηλώσει.

Όταν η ρεπόρτερ Ροβένα Πράις μαθαίνει ότι ο φόνος της φίλης της σχετίζεται με τον πανίσχυρο ιδιοκτήτη διαφημιστικής εταιρίας Χάρισον Χιλ,αποφασίζει να κινηθεί υπόγεια για να βρει την αλήθεια. Προσλαμβάνεται λοιπόν στην εταιρία του Χιλ και από την άλλη φλερτάρει μαζί του στο διαδίκτυο, περικυκλώνοντάς τον από παντού. Γρήγορα όμως συνειδητοποιεί ότι δεν είναι μόνη σε αυτό το παιχνίδι ταυτοτήτων. Όσο πιο πολύ αγγίζει την αλήθεια, βλέπει τι μπορεί να κάνει κανείς για να την κρύψει.

Δέκα λεπτά αργότερα το Open TV θα δείξει την ταινία «Houdini». Η μαγική ζωή του Χάρι Χουντίνι, ενός ανθρώπου που ξεκίνησε από το μηδέν για να εξελιχθεί σε έναν από τους διασημότερους μάγους όλων των εποχών, ειδικό στις αποδράσεις από κάθε είδους δεσμά.

Αναλυτικά το τηλεοπτικό πρόγραμμα.