Netflix: Τρεις σειρές για τον Μάιο

Έρχονται τον Μάιο ολοκαίνουργιες τηλεοπτικές παραγωγές της δημοφιλούς πλατφόρμας του Netflix που ξεχωρίζουν.

Netflix: Τρεις σειρές για τον Μάιο

Με καραντίνα ή χωρίς, Netflix πάντα βλέπαμε και η συνήθεια αυτή είναι ίσως μία από τις ελάχιστες που δεν θα αλλάξουν μες στον Μάιο, τον μήνα που θα επιστρέψουμε σε μία νέα κανονικότητα μετά τη σταδιακή άρση των περιοριστικών μέτρων.

Η δημοφιλής πλατφόρμα streaming ανακοίνωσε προ ημερών το νέο πρόγραμμά της για τον τελευταίο μήνα της άνοιξης και εμείς ξεχωρίζουμε τρεις νέες σειρές, που φαίνονται πολλά υποσχόμενες.

Hollywood

Αμέσως μετά τη λήξη του Β' Παγκοσμίου Πολέμου, το Χόλιγουντ προσπαθεί να ανακτήσει τις δυνάμεις του και η αμερικάνικη κινηματογραφική βιομηχανία να σταθεί ξανά στα πόδια της. Μία παρέα ηθοποιών προσπαθεί να πιάσει την καλή στη Μέκκα του σινεμά και αυτή είναι η ιστορία της.

Το Hollywood είναι η νέα mini series του Netflix, που αποτελείται από επτά επεισόδια -όλα θα ξεκινήσουν να προβάλλονται ταυτοχρόνως- και φέρει την υπογραφή του του σεναριογράφου, σκηνοθέτη και παραγωγού Ryan Murphy (Glee, American Horror Story). Στο καστ θα δούμε μεταξύ άλλων τους Samara Weaving, Jim Parsons, Laura Harrier, Darren Criss, Holland Taylor, Dylan McDermott και Patti LuPone.

Πρεμιέρα: 01/05/2020

White Lines

Μετά την επιτυχία του La Casa de Papel, ο δημιουργός του, Álex Pina επανέρχεται με μία νέα σειρά μυστηρίου, ο πρώτος κύκλος της οποίας θα αποτελείται από δέκα επεισόδια.

Στο White Lines, το πτώμα ενός θρυλικού ντιτζέι από το Μάντσεστερ εντοπίζεται είκοσι χρόνια μετά τη μυστηριώδη εξαφάνισή του στην Ίμπιζα. Όταν η αδερφή του επιστρέφει στο πανέμορφο ισπανικό νησί για να μάθει τι συνέβη, η έρευνά της την οδηγεί στον συναρπαστικό κόσμο των κλαμπ, της dance σκηνής, των ψεμάτων και των συγκαλύψεων, αναγκάζοντάς την να έρθει αντιμέτωπη με τις πιο σκοτεινές πλευρές του χαρακτήρα της, σε ένα μέρος όπου όλοι ζουν στα άκρα.

Πρεμιέρα: 15/05/2020

Space Force

Μετά το The Office των Ricky Gervais και Stephen Merchant, που διασκεύασε το 2005 για την αμερικάνικη τηλεόραση, ο Greg Daniels επιστρέφει στη μικρή οθόνη και στις εργασιακές σχέσεις, παραδίδοντας μία sci-fi κωμική σειρά με πρωταγωνιστή τον Steve Carell (ήταν και ο πρωταγωνιστής του The Office).

Η υπόθεση του Space Force έχει ως εξής: Ο Mark R. Naird (Carell) είναι ένας παρασημοφορεμένος πιλότος με όνειρο να διοικεί την Αμερικανική Πολεμική Αεροπορία. Όταν όμως τον καθιστούν υπεύθυνο του νέου τμήματος, ονόματι Space Force, τα βρίσκει σκούρα. Παίρνει την οικογένειά του και μετακομίζει σε μια απομονωμένη περιοχή του Κολοράντο, όπου ο ίδιος και η ομάδα επιστημόνων και "αστροναυτών" έχουν εντολή από τον Λευκό Οίκο να πατήσουν (και πάλι) στο φεγγάρι και να πετύχουν τη διαστημική κυριαρχία".

Πρεμιέρα: 29/05/2020