Ταινίες στην τηλεόραση (30/4): Βασιλιάς Αρθούρος, The Nice Guys, The Score

Διαβάστε αναλυτικά το τηλεοπτικό πρόγραμμα με όλες τις ταινίες που θα προβληθούν σήμερα από τα ιδιωτικά κανάλια αλλά και τη δημόσια τηλεόραση.

Ταινίες στην τηλεόραση (30/4): Βασιλιάς Αρθούρος, The Nice Guys, The Score

Πρώτη τηλεοπτική μας επιλογή για την Πέμπτη (30/4) ο «Βασιλιάς Αρθούρος: Ο θρύλος του σπαθιού» (King Arhur: Legend Of The Sword, 2017), που προβάλλεται από το STAR στις 21:00. Η περιπέτεια του γιου του βασιλιά Ούθερ, ο οποίος θα επιστρέψει για να τραβήξει το μυθικό σπαθί Εξκάλιμπερ από το βράχο και να εκδικηθεί τον θάνατο του πατέρα του από τα χέρια του αδίστακτου Βόρτιγκεν. Σπουδαίο καστ με τους Τζουντ Λο, Έρικ Μπάνα, Τζιμόν Χούνσου και τον πρωταγωνιστή Τσάρλι Χάναμ.

Στις 22:00 ακολουθεί η κωμωδία πολεμικών τεχνών «Οι Ιππότες της Σαγκάης» (Shanghai Knights, 2003) στον ALPHA. Το 1880, ένας Κινέζος επαναστάτης δολοφονεί τον πατέρα του Τσον Γουάνγκ (Τζάκι Τσαν), κλέβει την Αυτοκρατορική Σφραγίδα και καταφεύγει στο Λονδίνο. Ο Τσον ζητά τη βοήθεια του φίλου του Ρόι (Όουεν Γουίλσον), σερίφη του Τέξας, για να πάρει εκδίκηση!

«Μαύρη» κωμωδία μπορείτε να παρακολουθήσετε στις 23:45 ξανά στο STAR, με πρωταγωνιστές τους οσκαρικούς Ράσελ Κρόου, Ράιαν Γκόσλινγκ και τίτλο «The Nice Guys» (2016). Στο Λος Άντζελες του 1977, δύο δευτεροκλασάτοι ντετέκτιβ ερευνούν την εξαφάνιση μιας κοπέλας, η οποία φαίνεται πως συνδέεται με το θάνατο μιας πορνοστάρ...

Για τους... νυχτερινούς τύπους υπάρχει μια εξαιρετική επιλογή στις 02:15 από το OPEN TV, το «The Score» (2001) με τους σπουδαίους Ρόμπερτ Ντε Νίρο και Έντουαρντ Νόρτον. Ο Νικ, «μετρ» των διαρρήξεων, επιθυμεί να αποσυρθεί από το... επάγγελμα, όπως πιέζεται από τον μέντορά του Μαξ και δέχεται να διαπράξει μια τελευταία ληστεία. Συνεργάτης του ένας νεαρός «συνάδελφος», ο οποίος έχει εξαιρετικές ικανότητες αλλά και παρορμητική συμπεριφορά, η οποία ίσως αποβεί μοιραία...

Αναλυτικά το τηλεοπτικό πρόγραμμα.