Ταινίες στην τηλεόραση (27/4): The score, Αμνησία

Διαβάστε αναλυτικά το τηλεοπτικό πρόγραμμα με όλες τις ταινίες που θα προβληθούν σήμερα από τα ιδιωτικά κανάλια αλλά και τη δημόσια τηλεόραση.

Ταινίες στην τηλεόραση (27/4): The score, Αμνησία

Στις 21:00 το Open TV θα δείξει την ταινία «The score». Ο Νικ, ένας αριστοτέχνης διαρρήκτης, πιεσμένος από το μέντορά του Μαξ, δέχεται να διαπράξει μια τελευταία ληστεία, συνεργαζόμενος με ένα νεαρό στην ηλικία απατεώνα, ο οποίος έχει πολλές ικανότητες, αλλά και παρορμητική συμπεριφορά, η οποία υπάρχει κίνδυνος ν' αποβεί μοιραία.

Τα μεσάνυχτα το Star θα προβάλει την ταινία η «Αμνησία». Μια γυναίκα ξυπνά κάθε πρωί δίπλα σε έναν άντρα ο οποίος της εξηγεί πως είναι ο σύζυγός της, χωρίς εκείνη να θυμάται τίποτε από το παρελθόν της. Αναζητώντας όμως την ταυτότητά της, ανακαλύπτει στοιχεία που την κάνουν να αμφισβητεί την ιστορία του.

Για τους λάτρεις του ελληνικού κινηματογράφου ο ANT1 θα προβάλει στις 20:45 την ταινία «Ένα κορίτσι για δύο».Ένας εξαιρετικά σοβαρός καθηγητής φιλοσοφίας, ο Κίμων, ζει με την χήρα αδελφή του Πολυξένη, και τον ζωηρό και γλεντζέ αδελφό του Αριστείδη.

Ο Κίμων καταπιέζει την οικογένειά του με τη θεωρία του περί ανυπαρξίας του έρωτα. Ο Αριστείδης σχεδιάζει, για οικονομικούς κυρίως λόγους, να παντρευτεί την Μυρτώ, η οποία είναι τραγουδίστρια σε νυχτερινό κέντρο, αλλά χρειάζεται την έγκριση του αδελφού του.

Καθώς αυτό είναι βέβαια αδιανόητο, ο Αριστείδης φέρνει την Μυρτώ στο σπίτι τους, για να εργαστεί ως ιδιαιτέρα γραμματέας του Κίμωνα, με σκοπό να την συμπαθήσει. Όταν ο Κίμων, όμως, ερωτεύεται παράφορα την Μυρτώ, ξεχνάει όσα έλεγε για τον έρωτα και τον γάμο και έτσι αρχίζουν τα μπερδέματα.

Αναλυτικά το τηλεοπτικό πρόγραμμα.