Ταινίες στην τηλεόραση (24/4): The transporter, Οι αναλώσιμοι 3, Η Σταχτοπούτα

Διαβάστε αναλυτικά το τηλεοπτικό πρόγραμμα με όλες τις ταινίες που θα προβληθούν σήμερα από τα ιδιωτικά κανάλια αλλά και τη δημόσια τηλεόραση.

Ταινίες στην τηλεόραση (24/4): The transporter, Οι αναλώσιμοι 3, Η Σταχτοπούτα

Στις 21:00 το Star θα προβάλει την ταινία δράσης «The transporter». Ένας μεταφορέας «ύποπτων» πακέτων που δεν ενδιαφέρεται ποτέ για το περιεχόμενό τους, κάνει το λάθος να ανοίξει ένα από αυτά, απ' όπου ξεπροβάλλει μια όμορφη Ασιάτισσα. Μπλέκει μαζί της σε μια επικίνδυνη περιπέτεια με μια συμμορία εμπόρων λευκής σαρκός.

Την ίδια στο Open TV θα προβληθεί η ταινία «Η Σταχτοπούτα». Όταν πρώτα η μητέρα της και κατόπιν ο πατέρας της, ο οποίος έχει εν τω μεταξύ ξαναπαντρευτεί, πεθαίνουν απροσδόκητα, η καλόκαρδη Σταχτοπούτα μετατρέπεται σε υπηρέτρια της άστοργης μητριάς της και των δυο κακομαθημένων θυγατέρων της. Η τύχη της όμως μοιάζει να αλλάζει όταν γνωρίζει και γοητεύει τον νεαρό πρίγκιπα του βασιλείου Κιτ.

Στις 22:50 το Star θα δείξει την ταινία «Οι αναλώσιμοι 3». Συγκροτώντας μια καινούργια ομάδα Αναλώσιμων, αποτελούμενη αποκλειστικά από νέο μισθοφορικό αίμα, ο Μπάρνεϊ Ρος επιχειρεί να εξοντώσει έναν πανίσχυρο έμπορο όπλων, τον πρώην συνεργάτη του Κόνραντ Στόουνμπανκς.

Αναλυτικά το τηλεοπτικό πρόγραμμα.